praktische informatie GC Heilaar

UiTPAS Kempen: daar kom je mee bUiTen

UiTPAS Kempen wil meer mensen laten deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten.

De UiTPAS is een spaarkaart. Je spaart één punt door deel te nemen aan een UiTPASactiviteit in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar. De punten die je spaarde, kun je omruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel. De UiTPAS kost 5 euro.

Voor sommige mensen is de UiTPAS ook een kortingskaart. Je krijgt dan 80 % korting als je deelneemt aan een UiTPASactiviteit in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar.  Als je recht hebt op het kansentarief, krijg of kreeg je een uitnodiging om gratis je UiTPAS op te halen.


Groepen vanaf 10 personen

Groepen vanaf 10 personen krijgen 10 % korting op de basis- of kortingprijs op voorwaarde dat de tickets vooraf gereserveerd worden. Professionele begeleiders van groepen (tehuizen en instellingen) krijgen gratis toegang. Deze korting krijg je enkel als je tickets reserveert via telefoon of aan de balie. De kortingen zijn niet geldig voor voorstellingen die alleen door BVL worden georganiseerd, tenzij anders vermeld.

Reserveren

Reserveren kan via de webshop en aan de balie GC tijdens de openingsuren, op het nummer 014 600 770.  

Via de webshop reserveer, betaal en ontvang je de tickets meteen. Je moet wel een account hebben om de bestelling te kunnen uitvoeren.

Na telefonische reservatie krijg je via e-mail een document met de betalingsrichtlijnen. Eens je hebt betaald is je reservatie definitief. Kijk je factuur dus heel goed na. Na het storten van het bedrag krijg je de tickets via e-mail opgestuurd.

Wens je de tickets via de post te ontvangen? Dan betaal je een administratiekost van 1 euro.

uitverkocht en wachtlijst

Indien de voorstelling is uitverkocht, noteren we je bestelling op de wachtlijst. Wanneer er tickets vrijkomen, nemen we chronologisch contact op met de mensen op de wachtlijst. Zeg het ons indien je dat niet wenst.

tickets verloren of vergeten?

Ben je je tickets verloren of vergeten? Geen erg, de computer heeft al je gegevens geregistreerd. Via je account op de webshop kan je je tickets opnieuw downloaden.

annuleren

Betaalde kaarten kunnen niet terugbetaald, omgeruild of vervangen worden uitgezonderd wanneer de voorstelling wordt afgelast.

praktische afspraken

rolstoelgebruikers

Ben je rolstoelgebruiker? Vermeld dat bij het reserveren. We reserveren voor jou een makkelijk te bereiken en goede plaats.in de zaal Het is verboden te eten, te drinken of te roken in de zaal. Gsm’s worden uitgezet en alle opnamen (beeld en/of geluid) zijn verboden.uitverkocht en wachtlijst Indien de voorstelling is uitverkocht, noteren we je bestelling op de wachtlijst. Wanneer er tickets vrijkomen, nemen we chronologisch contact op met de mensen op de wachtlijst. Zeg het ons indien je dat niet wenst.

drinken

Voor bijna elke voorstelling organiseert een vereniging van Beerse of Vlimmeren de bar. Ze bepalen zelf de prijs en het aanbod. Dus elke voorstelling is ook op dat gebied weer een verrassing.

kom op tijd

Dat betekent minstens een kwartier voor het aangekondigde beginuur. De voorstellingen beginnen steeds stipt! De avondkassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open. Je kan dan geen tickets voor andere voorstellingen kopen. Belangrijk! Niet gebruikte tickets en reeds betaalde tickets worden nooit terugbetaald.