Krokusvakantie

Inschrijven kan vanaf:

  • donderdag 30 januari 2020 om 17 uur voor inwoners van Beerse
  • donderdag 6 februari 2020 om 17 uur voor buitendorpse deelnemers
Sport- en speldagen voor kleuters

24, 25, 26, 27 en 28 februari 2020

Joepiedepoepie! Vijf dagen sport & spel voor onze kleuters van de derde kleuterklas. Klimmen en klauteren, oefeningen op evenwicht, spelletjes met de bal en op muziek. Op dinsdag en vrijdag staan er een voormiddag vol spelplezier in het water op het programma. De kleine deugnieten die deelnemen staan onder begeleiding van geschoolde monitoren.

Z@ppdagen voor jongeren

24, 25, 26, 27 en 28 februari 2020

Ben je gek op sporten dan mag je deze Z@ppdagen zeker niet missen. De jongeren maken kennis met tal van sporten en sportspelen. De deelnemers kunnen proeven van frisbee, speedminton, circus en tsjouckbal. Op maandag en donderdag staan er in de voormiddag leuke activiteiten in het zwembad op het programma.

Specialdriedaagse voor jongeren met en zonder beperking

26, 27 en 28 februari 2020

Op het programma staan allerlei activiteiten aangepast aan de beperking . De deelnemers kunnen proeven van torbal, G-voetbal, tennis, gymnastiek en circustechnieken . Voor de drie dagen kunnen zowel jongeren met als zonder beperking inschrijven . Deze dagen worden gecombineerd met een bezoek aan zorgboerderij Megusta . Op het programma staan het voederen en verzorgen van dieren, pony- en paardrijden, meerijden met de tractor, de groententuin onderhouden, ...