Krokusvakantie

Inschrijven kan vanaf:

  • donderdag 24 januari 2019 om 17 uur voor inwoners van Beerse
  • donderdag 31 januari 2019 om 17 uur voor buitendorpse deelnemers

 

Sport- en speldagen voor kleuters

4, 5, 6, 7 en 8 maart 2019

Joepiedepoepie! Vijf dagen sport & spel voor onze kleuters van de derde kleuterklas. Klimmen en klauteren, oefeningen op evenwicht, spelletjes met de bal en op muziek. Op dinsdag en vrijdag staan er een voormiddag vol spelplezier in het water op het programma. De kleine deugnieten die deelnemen staan onder begeleiding van geschoolde monitoren.

 

Z@ppdagen voor jongeren

4, 5, 6, 7 en 8 maart 2019

Ben je gek op sporten dan mag je deze Z@ppdagen zeker niet missen. De jongeren maken kennis met tal van sporten en sportspelen. De deelnemers kunnen proeven van frisbee, speedminton, circus en tsjouckbal. Op maandag en donderdag staan er in de voormiddag leuke activiteiten in het zwembad op het programma.

 

Specialdriedaagse voor jongeren met en zonder beperking

6, 7 en 8 maart 2019

Op het programma staan allerlei activiteiten aangepast aan de beperking . De deelnemers kunnen proeven van torbal, G-voetbal, tennis, gymnastiek en circustechnieken . Voor de drie dagen kunnen zowel jongeren met als zonder beperking inschrijven . Deze dagen worden gecombineerd met een bezoek aan zorgboerderij Megusta . Op het programma staan het voederen en verzorgen van dieren, pony- en paardrijden, meerijden met de tractor, de groententuin onderhouden,  . . .  .