logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Turbozwemmen Paasvakantie

26 februari ’18 (ma)
In de vakantie organiseren we een intensieve zwemcursus waarbij de deelnemers elke avond komen zwemmen! Zo leren ze snel nieuwe vaardigheden bij of frissen ze hun zwemtechniek op!
Leren zwemmen?

Wie nog niet kan zwemmen en de minimumleeftijd van 4 jaar heeft bereikt, kan starten in het zwemtraject. Dit traject omvat 4 fases en een einddiploma. Ook kinderen die nog geen diploma 50m hebben behaald, kunnen hier terecht. De volledige structuur vind je hier: http://www.uitinbeerse.be/zwemtraject

Om het startniveau van je kind te bepalen, organiseren we voor elke reeks een testmoment. Samen met je kind ontdek je dan onze manier van werken, onze lesgevers,... We bepalen samen met jou het startniveau van je kind. Deelname aan het testmoment is verplicht.

Het testmoment zal doorgaan op zondag 25 maart 2018 tussen 13 en 17 uur. Het exacte tijdstip wordt later meegedeeld.

 

Vervolmakingscursus voor zwemmers

Kan je kind al zwemmen, maar mist het nog wat techniek en vaardigheid in het water? Tijdens deze dagen dompelen we je kind onder in een vat vol levensbelangrijke vaardigheden! Zwemmen met kledij, je plan leren trekken in een druk zwembad of je vriendje in nood leren redden. Het komt allemaal aan bod!

Ook voor de meer gevorderde zwemmer bieden wij een variatie aan zwemtechnieken: Schoolslag, crawl, rugcrawl, survival of reddend zwemmen, kies maar uit! We zetten het allemaal op het programma!

 

Praktische informatie

De volledige uitleg (prijzen, data, niveaus,...) over de turbozwemlessen vind je hier: http://www.uitinbeerse.be/turbozwemmen

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf dinsdag 27 februari 2018 om 17 uur via de webshop op onze website of aan de balie van het sportcentrum.

LCP