logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe inschrijvingen zwemschool 't H2O'tje (april-juni 2019)

13 februari ’19 (wo)
Vanaf dinsdag 26 maart 2019 om 20 uur kunnen inwoners van Beerse/Malle/Vosselaar inschrijven voor de nieuwe lessen van april-juni 2019.

Vanaf woensdag 27 maart 2019 om 19 uur krijgen ook de buitendorpse deelnemers hiertoe de kans.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via de webshop op de website (account best vooraf aanmaken) of ter plaatse aan de balie. In de webshop kan je via de rubriek 'activiteiten' alle lessen terug vinden. Eenmaal de les geslecteerd, word je automatisch doorgestuurd naar een betalingsscherm.

Betaling op de webshop gebeurt via online banking, betaling aan de balie kan met Bancontact of contant geld.

 

Sinds 1 januari 2017 is zwemschool ’t H2O’tje van start gegaan met een nieuwe manier van ‘leren zwemmen’.

Kinderen die 4 jaar zijn op het moment dat de lessen beginnen in januari, kunnen van start gaan in het nieuwe zwemtraject. Zij schrijven NIET in voor een bepaalde les, maar voor een TESTMOMENT.

Testmoment 

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Ben je niet aanwezig op het testmoment, dan kan je niet starten. Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren.

Kinderen die 4 jaar zijn op het moment dat de lessen beginnen, kunnen van start gaan in het nieuwe zwemtraject. Wie inschrijft voor het zwemtraject fase 1 t.e.m. fase 4 wordt verwacht op het testmoment. Het exacte tijdstip wordt later mee gedeeld. Denk je dat je kind kan starten in fase 3, neem dan contact op met de verantwoordelijke.

Het testmoment gaat door op zondag 31 maart 2019 vanaf 13 uur.

 

Klik hier voor alle informatie met betrekking tot de verschillende lessen, dagen en uren, prijzen.

LCP