logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vanaf nu verkrijgbaar: Buitengewoon Lekker Box

28 april ’17 (vr)
Wil je een geliefde, vriend of kennis verwennen met enkele typische lekkernijen uit onze gemeente? Doe hem dan een Buitengewoon Lekker Box cadeau!

Om het aanbod streekproducten efficiënter en sterker in de markt te zetten, ontwikkelde de dienst toerisme een concept: de Buitengewoon Lekker Box, een vast assortiment streekproducten in een handige verpakking.

Naast de gekende bieren, koffie, likeur en pralines, werd het aanbod streekproducten verbreed door vliersap en –siropen van De Drie Wilgen uit Nijlen toe te voegen. Vlier, omdat Beerse sowieso een sterke affiniteit heeft met de vlierbes. Denk maar aan de naam van onze heemkundige kring De VLIerBEs – de eerste letters van onze gemeente en deelgemeente zijn erin verwerkt – én aan onze streekdrank Beers Vlierke.

Bij een nieuw concept hoort uiteraard ook een aangepaste verpakking: een handige box met stevig handvat in 2 formaten. Het ontwerp straalt rust en kalmte uit en laat dát nu net zijn wat je in onze Beerse natuur kan vinden.

De box is te koop in het toeristisch infokantoor in GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35 - 2340 Beerse en bestaat in 3 varianten:

  • Vlier NA (20 euro)
  • Vlier (25 euro)
  • Bier (27,50 euro)

Indien je wenst, kan je nog extra's aan de box toevoegen, zoals o.a. een Beerse Cadeaubon en/of toeristische publicaties.

Meer informatie? Lotte Peeraer - dienst toerisme - tel. 014 600 776 - toerisme@beerse.be - www.toerismebeerse.be

LCP