logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

App 'Sport Beerse'

01 april ’17 (za)
De nieuwe sport App is een feit... Je kan de app onmiddellijk en gratis downloaden op je smartphone via de App Stores van Google Play of Apple onder de naam 'Sport Beerse'.

De app oogt aantrekkelijk en bevat heel wat belangrijke informatie over het sportgebeuren in Beerse. Je vind er informatie over de gemeentelijke sportinfrastructuur, onze sportactiviteiten en de belangrijkste sportevenementen die in onze gemeente plaatsvinden.

Ook alle erkende sportverenigingen en belangrijke sportinstanties vind je er in één oogopslag terug. Via de app kan je zaalreservaties doen, inschrijven op sportactiviteiten en lessenreeksen, maar ook betalingen uitvoeren rechtstreeks via de webshop.

Het geheel wordt opgesmukt met heel wat filmpjes en fotomateriaal waardoor je onmiddellijk de beoogde lessenreeks of activiteit in beeld krijgt. Daarnaast is er een link naar You Tube om sportgerelateerde filmpjes te bekijken.

Als klant en bezoeker kan je via de app ook nagaan hoeveel beurten er nog op je abonnement staan. Ook het horecagedeelte binnen onze sportinfrastructuur brengen we ruim in beeld. Gezonde sport- en eettips geven we gratis weg.

Via de app kunnen ouders tijdens de zwemlessen het digitaal kind/ouder-opvolgsysteem van onze zwemschool raadplegen. Belangrijke sportevenementen worden op gepaste wijze gecommuniceerd.

We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe Sport App de binding met jou, onze bezoeker, nog meer zak versterken!

LCP