logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vosselaar bevoorrechte partner zwemschool 't H2O'tje

30 mei ’17 (di)
Het autonoom gemeentebedrijf Vosselaar heeft op 15 mei 2017 een overeenkomst goedgekeurd met de gemeente Beerse waarbij het bestaande partnership voor het schoolzwemmen wordt uitgebreid met zwemschool ’t H2O ‘tje.

Die overeenkomst werd door de schepenen van sport van beide gemeenten officieel ondertekend op maandag 29 mei 2017 en geldt vanaf 1 september voor de duur van 1 jaar. Vosselaarse inwoners krijgen dan evenveel kansen om in te schrijven op het aanbod van de zwemschool in Beerse als de inwoners van Beerse zelf, en aan dezelfde tarieven. Ook de gemeenten Lille, Rijkevorsel en Malle gingen eerder al een overeenkomst aan met Beerse. Het gemeentelijk zwembad van Beerse evolueert zo stilaan naar een intergemeentelijk zwembad.

Vanaf maandag 26 juni 2017 om 20 uur kunnen inwoners van Beerse, Malle en Vosselaar inschrijven voor de nieuwe lessen van september-december 2017. Vanaf woensdag 28 juni 2017 om 19 uur kunnen ook andere buitendorpse inschrijven.

Alle lessen gaan van start in de week van 11 september 2017 en lopen tot en met zaterdag 23 december 2017.

Meer info over de zwemschool, de prijzen en de inschrijvingsmodaliteiten vind je op http://www.uitinbeerse.be/zwemlessen.

LCP