logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Pascale Naessens komt naar Beerse

08 augustus ’17 (di)
Op donderdag 7 september is Pascale Naessens te gast in GC 't Heilaar in Beerse om haar visie te geven over gezonde voeding. Ben je fan van de boeken van Pascale Naessens of hou je van gezonde voeding? Reserveer snel je plaats!
  • Donderdag 7 september om 20 u in GC 't Heilaar

  • Tickets: 7,5 euro (1,5 euro met UiTpas kansentarief)

  • Reserveren in GC 't Heilaar - 014 600 770 - via e-loket - via webshop

Hoe heeft de mens doorheen de evolutie gegeten? Wat eten we nu?

Het geproduceerde voedsel dat we vandaag kennen, bevat veel snelle, geraffineerde koolhydraten.
Om gezond te eten, moeten we teruggrijpen naar natuurlijke, onbewerkte producten en onze manier van eten aanpassen. Hoe je dat doet, en welke gevolgen dat heeft voor ons lichaam, legt zij uit in deze lezing.

Pascale Naessens is één van de Vlaamse boegbeelden van de pure en gezonde voeding.

In 2010 kwam haar eerste kookboek uit: Mijn Pure Keuken: volop genieten en toch slank. Er volgde later nog een tweede deel. Maar daar bleef het niet bij, ondertussen kunnen we volgende boeken aan het lijstje toevoegen: Puur genieten en toch gezond en slank 1 en 2, Puur eten dat je gelukkig maakt 1 en 2 en Puur Pascale : beter eten is beter leven 1. Eind augustus verschijnt Puur Pascale 2.

De kernzaak van Naessens is: Eet natuurlijke voeding; levende voeding, voortgebracht door de natuur, met als belangrijkste regel: meng geen koolhydraten met eiwitten.

Pascale brengt in Beerse een presentatie van ongeveer een uur. Daarna is er de mogelijkheid om vragen stellen over gezonde voeding of de recepten uit haar boeken. De 3 recentste boeken waaronder het gloednieuwe Puur Pascale 2 kan je ter plaatse kopen.

Meer informatie vind je op http://www.purepascale.com.

In samenwerking met: Bibliotheek Beerse & Werkgroep Duurzaam Werken

LCP