logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jeugdraad blaast 50 kaarsen uit!

11 oktober ’17 (wo)
Het is een speciaal jaar voor de Jeugdraad van Beerse! Wij bestaan maar liefst 50 jaar én organiseren daarenboven ook al voor de 40e (!) keer de Jeugdweek tijdens de herfstvakantie.

Tijdens die week verzorgen de jeugdverenigingen, jeugdhuizen en speelpleinen van onze gemeente niet minder dan 16 activiteiten voor alle kinderen in onze gemeente.

Den Aftrap

Op zaterdag 28/10 om 13u trappen we deze feestweek op gang met Den Aftrap op het kerkplein van Beerse. Dit belooft een geweldige familiedag te worden met onder meer springkastelen, workshops, bumper ballen, een death ride én een spetterend verrassingsoptreden als afsluiter! Voor de ouders is er trouwens ook een pop-up café gezien om gezellig wat te keuvelen.

Feest van de jeugdvrijwilliger

Ten slotte organiseren we bovenop deze feesteditie van de Jeugdweek ook nog een heus ‘Feest van de Jeugdvrijwilliger’  op zaterdag  25 november. Tijdens een receptie met afterparty zetten we maar al te graag alle vrijwilligers die onze jeugdverenigingen de afgelopen 10 jaar gesteund hebben in de kijker!

 

Meer informatie:
Jeugdraad Beerse-Vlimmeren
Michiel Dockx
0495 74 23 32

Jeugddienst
Gitte Scheyltjens
0470 10 35 22

LCP