logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

UPDATE 20/6 Vrije plaatsen zwemschool 't H2O'tje (sept - dec 2018)

20 juni ’18 (wo)
Vanaf dinsdag 19 juni om 20 uur kunnen inwoners van Beerse/Malle/Vosselaar inschrijven voor de nieuwe lessen van september - december 2018.

Vanaf woensdag 20 juni om 19 uur krijgen ook de buitendorpse deelnemers hiertoe de kans.

Het overzicht met vrije plaatsen vind je in de bijlage. Voor sommige lessen is het aantal vrije plaatsen zeer beperkt. Gezien de lange periode tot aan de start van de lessen is het zeker aan te raden nog in te tekenen op de wachtlijst. Wanneer er nog kindjes afvallen of verschuiven, zullen wij de deelnemers op de wachtlijst contacteren.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via de webshop op de website (account best vooraf aanmaken) of ter plaatse aan de balie. In de webshop kan je via de rubriek 'activiteiten' alle lessen terug vinden. Eenmaal de les geslecteerd, word je automatisch doorgestuurd naar een betalingsscherm.

Betaling op de webshop gebeurt via online banking, betaling aan de balie kan met Bancontact of contant geld. Om de inschrijvingen aan de balie vlot te laten verlopen breng je best gepast contant geld mee.

Testmoment 

Alle kinderen die starten als nieuwe deelnemer in het zwemtraject, het recreatief zwemclubje of de G-zwemles, worden verwacht op het testmoment. Ook wie vroeger les gevolgd heeft, nodigen we van harte uit.

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Tijdens het testmoment vragen we aan jou & je kind om een aantal oefeningetjes uit te voeren. Op die manier kunnen we samen bekijken op welk niveau jouw kind het beste start. Je maakt dan ook ineens kennis met enkele van onze lesgevers, en onze manier van werken. (Kan je kind al zwemmen, hoef je als ouder niet meer mee in het water, maar kijk je samen met de lesgever toe van op de kant.)

Het testmoment gaat door op zaterdag 1 september 2018.

 

Klik hier voor alle informatie met betrekking tot de verschillende lessen, dagen en uren, prijzen.

 

KLIK HIER OM HET FILMPJE VAN HET NIEUWE ZWEMTRAJECT TE BEKIJKEN.

 

LCP