logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

UPDATE 21/3 Vrije plaatsen zwemschool 't H2O'tje (april - juni 2018)

19 maart ’18 (ma)
Vanaf dinsdag 20 maart om 20 uur kunnen inwoners van Beerse/Malle/Vosselaar inschrijven voor de nieuwe lessen van april - juni 2018.

Vanaf woensdag 21 maart om 19 uur krijgen ook de buitendorpse deelnemers hiertoe de kans.

Het overzicht met vrije plaatsen vind je in de bijlage. 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via de webshop op de website (account best vooraf aanmaken) of ter plaatse aan de balie. In de webshop kan je via de rubriek 'activiteiten' alle lessen terug vinden. Eenmaal de les geslecteerd, word je automatisch doorgestuurd naar een betalingsscherm.

Betaling op de webshop gebeurt via online banking, betaling aan de balie kan met Bancontact of contant geld. Om de inschrijvingen aan de balie vlot te laten verlopen breng je best gepast contant geld mee.

 

Sinds 1 januari 2017 is zwemschool ’t H2O’tje van start gegaan met een nieuwe manier van ‘leren zwemmen’.

Kinderen die 4 jaar zijn op het moment dat de lessen beginnen in januari, kunnen van start gaan in het nieuwe zwemtraject.

 

Testmoment 

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Ben je niet aanwezig op het testmoment, dan kan je niet starten. Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren.

Kinderen die 4 jaar zijn op het moment dat de lessen beginnen, kunnen van start gaan in het nieuwe zwemtraject. Wie inschrijft voor het zwemtraject fase 1 t.e.m. fase 4 wordt verwacht op het testmoment. Het exacte tijdstip wordt later mee gedeeld. 

Het testmoment gaat door op zondag 25 maart van 13 uur tot 17 uur.

 

Klik hier voor alle informatie met betrekking tot de verschillende lessen, dagen en uren, prijzen.

 

KLIK HIER OM HET FILMPJE VAN HET NIEUWE ZWEMTRAJECT TE BEKIJKEN.

 

LCP