logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

UPDATE vrije plaatsen zwemschool januari-april 2020

09 december ’19 (ma)
Vanaf dinsdag 10 december om 20 uur kunnen inwoners van Beerse/Malle inschrijven voor de nieuwe lessen van januari 2020.

Vanaf woensdag 11 december om 19 uur krijgen ook de buitendorpse deelnemers hiertoe de kans.

Het overzicht met vrije plaatsen vind je bij downloads.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via de webshop op de website (account best vooraf aanmaken) of ter plaatse aan de balie. In de webshop kan je via de rubriek 'activiteiten' alle lessen terug vinden. Eenmaal de les geslecteerd, word je automatisch doorgestuurd naar een betalingsscherm.

Betaling op de webshop gebeurt via online banking, betaling aan de balie kan met Bancontact of contant geld. 

Testmoment 

Alle kinderen die starten als nieuwe deelnemer in het zwemtraject, het recreatief zwemclubje of de G-zwemles, worden verwacht op het testmoment. Ook wie vroeger les gevolgd heeft, nodigen we van harte uit.

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Tijdens het testmoment vragen we aan jou & je kind om een aantal oefeningetjes uit te voeren. Op die manier kunnen we samen bekijken op welk niveau jouw kind het beste start. Je maakt dan ook ineens kennis met enkele van onze lesgevers, en onze manier van werken. (Kan je kind al zwemmen, hoef je als ouder niet meer mee in het water, maar kijk je samen met de lesgever toe van op de kant.)

Het testmoment gaat door op zondag 15 december tussen 13 & 17 uur. Het exacte tijdstip ontvang je via e-mail.

Klik hier voor alle informatie met betrekking tot de verschillende lessen, dagen en uren, prijzen.

LCP