logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kerstvakantie: overdekte speeltuin en zwemparadijs

14 november ’18 (wo)
Tijdens de kerstvakantie wordt de sporthal van Beerse omgetoverd tot een overdekte speeltuin en het zwembad tot een heus zwemparadijs (waterspeeltuin en pretbad)!
Sporthal: overdekte speeltuin

Op 26, 27, 28, 29 en 30 december en 2, 3 en 4 januari 2019 toveren we de sporthal om tot een overdekte speeltuin. De speeltuin is geopend van woensdag tot en met vrijdag, doorlopend van 9 tot 19 uur.

Kinderen onder de 8 jaar worden in de sporthal vergezeld door een begeleidende volwassene. Voor de begeleidende volwassene is de inkom gratis.

Klik hier om de flyer van de overdekte speeltuin te downloaden.

 

Zwembad: pretbad en waterspeeltuin

Tijdens de kerstvakantie maken we van het zwembad een zwemparadijs! Tijdens het pretbad ligt er extra groot speelgoed én een nieuw springkasteel in het zwembad. We maken extra veel fun met de waterspeeltuin tijdens het familiezwemmen. Bekijk de openingsuren van het zwembad in de folder!

Klik hier om de folder met de openingsuren van de kerstvakantie te downloaden.

 

Verjaardagsfeestjes

De overdekte speeltuin en het pretbad tijdens de kerstvakantie zijn ideaal voor feestjes! Voor de speeltuin krijg je 15% korting als je groep bestaat uit minimum 7 kinderen. Gaan jullie zwemmen met minimum 10 kinderen dan kan je genieten van het groepstarief (zie folder)... Of kies voor een combiticket!

Voor verjaardagsfeestjes dien je wel vooraf te reserveren via e-mail sport@beerse.be of telefonisch op het nummer 014 61 47 24.

 

Sluitingsdagen

Het zwembad, het sportcentrum en de dienst sport zijn gesloten op zondag 24/12, maandag 25/12, zondag 31/12 en maandag 1/1.

LCP