logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kerstvakantie: overdekte speeltuin en zwemparadijs

14 november ’19 (do)
Tijdens de kerstvakantie wordt de sporthal van Beerse omgetoverd tot een overdekte speeltuin en het zwembad tot een heus zwemparadijs (waterspeeltuin en pretbad)!
Sporthal: overdekte speeltuin

Op 2, 3, 4 en 5 januari 2020 toveren we de sporthal om tot een overdekte speeltuin. De speeltuin is geopend van donderdag tot en met zondag, doorlopend van 9 tot 19 uur. Opgelet: zondag 5 januari van 9 tot 13 uur!

Kinderen onder de 8 jaar worden in de sporthal vergezeld door een begeleidende volwassene. Voor de begeleidende volwassene is de inkom gratis.

Klik hier om de flyer van de overdekte speeltuin te downloaden.

Zwembad: pretbad en waterspeeltuin

Tijdens de kerstvakantie maken we van het zwembad een zwemparadijs! Tijdens het pretbad ligt er extra groot speelgoed én een nieuw springkasteel in het zwembad. We maken extra veel fun met de waterspeeltuin tijdens het familiezwemmen. Bekijk de openingsuren van het zwembad in de folder!

  • 9 tot 11.45 uur familiezwemmen met waterspeeltuin (zondag 5/1 tot 13 uur)
  • 13.30 tot 18.45 uur pretbad met supertof springkasteel (zaterdag 4/1 tot 16 uur)

Klik hier om de folder met de openingsuren van de kerstvakantie te downloaden.

Let op!
  • Kinderen onder de 8 jaar moeten in de sporthal vergezeld worden door een begeleidende volwassene.
  • Voor begeleidende volwassenen is de inkom voor de overdekte speeltuin gratis.
  • Er wordt door de begeleiders enkel toezicht gehouden, geen actieve begeleiding.
  • De speeltuin is gratis voor kinderen onder 1 jaar.
Verjaardagsfeestjes

De overdekte speeltuin en het pretbad tijdens de kerstvakantie zijn ideaal voor feestjes! Voor de speeltuin krijg je 15% korting als je groep bestaat uit minimum 7 kinderen. Gaan jullie zwemmen met minimum 10 kinderen dan kan je genieten van het groepstarief (zie folder)... Of kies voor een combiticket!

Voor verjaardagsfeestjes dien je wel vooraf te reserveren via e-mail sport@beerse.be of telefonisch op het nummer 014 61 47 24.

Sluitingsdagen

Het zwembad, het sportcentrum en de dienst sport zijn gesloten op dinsdag 24/12, woensdag 25/12, donderdag 26/12, dinsdag 31/12 en woensdag 1/1.

LCP