logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Weekend van muziek in GC 't Heilaar

13 februari ’18 (di)
Op 9, 10 en 11 maart eert GC ’t Heilaar muziek in al zijn wonderlijke vormen. Dit doet het gemeenschapscentrum met concerten van een kenner/verteller, een nachtegaal en een heleboel muzikanten die nog in kleine of grote kinderschoenen staan.

Marc Erkens – Waar muziek echt over gaat
vrijdag 9 maart 2018 – 20.15 uur

Eén mens, één piano. Meer is er niet nodig om achter de muziek te gaan luisteren. Marc Erkens is pianist, verteller, opleidingshoofd muziek LUCA School of Arts en je kent hem van Culture Club op Canvas.

Dana Winner – Uit bewondering
zaterdag 10 maart 2018 – 20.15 uur

Deze voorstelling is uitverkocht. Dus als je nog geen kaartjes hebt, mis je een voorstelling als ode aan de mooiste liedjes, mensen en momenten uit Dana’s leven.

Lenteconcert met Play-in
zondag 11 maart 2018 – 14 uur

De leerlingen van de muziekacademie afdeling Beerse geven op het podium het beste van zichzelf. Deze toonmomenten zijn het resultaat van uren oefenen en proberen. Maar na de pauze is het podium van ons pop-uporkest. Dit orkest bestaat uit tieners die een houtblaasinstrument, een sax of een slagwerk kunnen bestieren. Zij oefenen op zaterdag van nul een aantal liedjes in en brengen die met veel overgave op zondag. Zoiets heet een play-in en wordt fantastisch.

locatie: GC ’t Heilaar - Heilaarstraat 35 - Beerse | info & reservatie: tel. 014 600 770 of www.heilaar.be| i.s.m. SAMWD Turnhout en dansclub Beerse

LCP