logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vlaamse 10.000 stappenclash van 1 t.e.m. 31 mei

19 april ’18 (do)
Beerse gaat de uitdaging aan en strijd mee voor ‘actiefste gemeente van Vlaanderen’! Ga jij samen met ons de strijd aan om van 1 tot en met 31 mei zoveel mogelijk stappen te zetten?
Waarom stappen?

Stappen is gezond en bewegen verbetert je gezondheid, ook als je niet kan sporten! Elke dag 10.000 stappen zetten, gespreid over de ganse dag, zal een positieve boost geven aan je lichaam! Stappen is bovendien ook de meest laagdrempelige & goedkoopste vorm van bewegen, je kan het overal: thuis, op het werk, in je vrije tijd…mogelijkheden genoeg!

 

Hoe werkt het?

Deelnemen is eenvoudig:

  1. Je registreert je op de website http://www.10000stappen.be
  2. Je sluit je aan bij de groep ‘Beerse’.
  3. Je telt dagelijks het aantal stappen dat je zet. Dit kan door gebruik te maken van een stappenteller, activity tracker of een applicatie op je gsm. Bij registratie op de app ‘10000 stappen’ wordt je resultaat automatisch ingevoerd in de tussenstand.
  4. Je geeft per dag het aantal gezette stappen in op de website.
  5. Je kan van dag tot dag volgen hoeveel stappen de gemeente Beerse reeds heeft gezet!  

De gemeente of stad die na één maand de meeste stappen heeft gezet, is de grote winnaar en mag zich de ‘Actiefste gemeente van Vlaanderen’ noemen. Om het eerlijk te houden, zijn de verschillende deelnemende gemeenten ingedeeld in categorieën naargelang het aantal inwoners!

Alle deelnemers die zich registreren maken wekelijks kan op leuke prijzen!

 

Wij hebben ons alvast geregistreerd op de website, volgen jullie? Daag je familie, buren, vrienden of collega’s uit en doe zeker mee!

LCP