logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lentekind Vakantiewerking zoekt vrijwilligers om kinderen te begeleiden

14 mei ’18 (ma)
Lentekind Vakantiewerking is een speelplein in Vlimmeren voor kinderen die op een 'gewoon' speelplein niet terecht kunnen. Zij zoeken voor deze zomervakantie nog vrijwilligers om kinderen te begeleiden.

Dag geëngageerde jongere van Beerse,

Wij zijn de hoofdleiding van Lentekind Vakantiewerking, een speelplein voor kinderen die op een 'gewoon' speelplein niet terecht kunnen (kansarmoede, gedragsproblemen,... ).

Wij zijn nog dringend op zoek naar vrijwilligers om onze kinderen deze zomer een weekje te komen entertainen in CKG Lentekind te Vlimmeren.

Wat ons speelplein uniek maakt, is dat we een totaalbeleving aanbieden aan onze vrijwilligers. Je verblijft een weekje bij ons (zondagavond tot zaterdagmiddag), overdag zorg je voor leuke activiteiten voor onze kids (die gaan om 16u30 naar huis) en 's avonds zorgen wij, de hoofdleiding, voor een geweldige avondactiviteit. Je medevrijwilligers (vw's) zijn stuk voor stuk erg sociale en enthousiaste jongeren van overal in Vlaanderen.

Veel succes met je examens en hopelijk tot binnenkort!

Enthousiaste groeten
De hoofdleiding

 

Contact

Hebben wij je kunnen prikkelen of heb je nog vragen? Surf dan zeker naar onze website www.lentekindvakantiewerking.com of contacteer ons via Facebook

LCP