logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fietsklassieker De Schakel serveert meer dan 1000 km fietsplezier!

26 juni ’18 (di)
De laatste zondag van augustus kan je traditiegetrouw De Schakel fietsen, een aaneenschakeling van meer dan 1000 km fietsplezier in de Kempen. Vertrekken doe je in één van de 47 vertrek/controleposten verdeeld over 32 gemeenten.
Waar?

In Beerse vertrek je in de Vlierbeshut op het Kerkplein of in de Peggerhut in de Hoogstraat (Vlimmeren).

Voor klein en groot

Stel je zelf je tocht samen of laat je je bijstaan door een routecoördinator? Hoe dan ook, De Schakel is er voor iedereen! Zowel de geoefende als de recreatieve fietser en gezinnen met kinderen verkennen de mooiste routes op de trappers.
In de controleposten - ook wel Kempenhutten genoemd - onderweg kan je terug op krachten komen en geniet je van ontspannende animatie voor klein en groot.

Kostprijs

Deelnemen kost 4 euro (-12 betaalt slechts 1 euro). Je krijgt in ruil een appel, een wafel, een fietswimpel en een routeplan, maar ook de verzekering en zelfs pechbijstand zijn inbegrepen!
Lever je bovendien je deelnamestrookje terug in, dan maak je kans op een van de fantastische prijzen uit de prijzenpot van maar liefst 18.000 euro.

Meer informatie

Kijk op www.schakel.be voor meer informatie en de prijzenpot of haal je brochure in het toeristisch infokantoor in GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35 - 2340 Beerse.

Praktische info De Schakel Beerse en Vlimmeren vind je ook op: http://www.uitinbeerse.be/activiteitendetail/2908/fietsklassieker-de-schakel---vertrekposten-in-beerse-en-vlimmeren

 

LCP