logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Beerse kermis is er weer!

05 juli ’18 (do)
Beerse Kermis is weer bijna in 't land en opent op zaterdagmiddag 22 september voor het grote publiek. Je kan dan weer volop eendjes vissen, ballen gooien en ritjes op de paardenmolen maken. Ook voor de iets ouderen is er natuurlijk keuze genoeg!

Kermis vieren aan een verlaagd tarief kan traditiegetrouw tijdens de familiedag op woensdag 26 september. Kinderen die die dag tussen 14 en 17 uur hun tekening komen afgeven aan onze tent, krijgen bovendien een extra kortingsbonnetje dat ze nog tot en met de nakermis op zondag 30 september kunnen inruilen. De deelnameformulieren voor onze tekenactie worden via de scholen verdeeld. Extra formulieren kan je bekomen aan de balie van GC 't Heilaar.

Omwille van de kermis moeten we ook een aantal verkeersmaatregelen nemen. Zo geldt er een parkeerverbod op het kerkplein en in het aansluitend gedeelte van de Pastoriestraat vanaf woensdag 19 september om 13 uur tot maandag 1 oktober om 12 uur.

De wekelijkse markt van woensdag 26 september wordt zoals gewoonlijk verplaatst naar de Bisschopslaan.

Tijdens Beerse kermis is er bovendien nog veel meer te beleven dan alleen maar kermis. De horecagelegenheden trekken tijdens de kermisweek alle registers open met leuke kermisacties en optredens. In de tent in park Tempelhof serveert KSA Beerse vanaf vrijdag 21 september weer een daverend kermisweekend met o.a. een kermisfuif en zomerterras en - eveneens op vrijdag - geeft Beerse Cycling het startschot voor de 4e kermiskoers. Huize Bastijns is dan the place to be.

Meer informatie? Anneleen Verboven - dienst markten en kermissen - tel. 014 600 770 - e-mail: marktenenkermissen@beerse.be

LCP