logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

1ste industrierun

24 augustus ’18 (vr)
Belevingsdorp aan de start met animatie voor kinderen, eet- en drankgelegenheid.

Wanneer

zondag 30 sep 2018 van 08.30 u tot 13.00 u

Waar

Janssen Pharmaceutica site 2, Turnhoutseweg 30, 2340 Beerse

Contact

014 61 47 24

sport@beerse.be

Algemene info

Op zondag 30 september organiseert de dienst sport in samenwerking met SportFocus de 1ste Industrierun in Beerse! Trek je loopschoenen aan en rep je lijf door 13 verschillende bedrijven op Beerse-Zuid! Je kan kiezen voor een afstand van 6 of 12 kilometer.

Voor de korte afstand van 6 kilometer voorzien wij een attractief parcours doorheen 13 verschillende bedrijven, die elk hun eigenheid in de verf zetten tijdens jouw doortocht! Een doolhof, klank- en lichtspektakel,…laat het allemaal gewoon op je afkomen!

De geoefende loper kan zijn hartje ophalen op de 12 km. We schotelen je identiek dezelfde bedrijven & uitdagingen voor, maar voorzien ook een extra lus doorheen het groen van natuurgebied de Epelaar.

Om optimaal van de ervaring te kunnen genieten, wordt er gestart in verschillende waves tussen 10 en 11 uur! Bij inschrijving kies je zelf de wave waarin je start! Het eerste startschot zal gegeven worden door Renilde Craps, Gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Mechelen–Kempen.

Tijdsregistratie is voorzien maar de focus ligt op de beleving van het ganse parcours! ’t Is niet de tijd die telt, wel de ervaring!

Tijdens en na de loop kunnen supporters en lopers zich te goed doen aan een lekker hapje & drankje! In de namiddag kan je de deelnemende bedrijven (en nog enkele andere bedrijven uit Beerse) een bezoekje brengen tijdens de 2de Bedrijvige Opendeurdag’!

 

KINDEREN

 

Kinderen kunnen eerst hun energie kwijt tijdens de speciaal voor hen voorziene kinderlopen! Er zijn 2 afstanden van 500 en 1000m met doortocht door ‘Van Zon’ (inclusief wat lekkers). Voor de allerjongsten is er een kleuterloop aan het belevingsdorp voorzien!

Nadien kunnen ze zich verder uitleven in ons kinderdorp, waar ze onder begeleiding van jezelf of van onze gediplomeerde monitoren* naar hartenlust kunnen ravotten voor de luttele prijs van 1 euro! Vooraf inschrijven is niet nodig, je kan ze tussen 8.30 en 13 uur gewoon afzetten aan de ingang van het afgeschermde dorp!

 

AFSTANDEN & PRIJZEN

 

loop leeftijd Voorinschrijving (tot en met 23/9) Daginschrijving
       
kleuterloop 150m °2015 - 2013 gratis gratis
kidsrun 500m °2012 - 2010 € 4 €5
kidsrun 1000m °2011 - 2006 € 4 € 5
Industrierun 6 km vanaf 12 jaar € 12 € 15
Industrierun 12 km vanaf 12 jaar € 12 € 15

In het inschrijvingsgeld voor de kinderen zit naast deelname en verzekering ook een drankbonnetje, een medaille, een bonnetje voor de nakermis in Beerse in de namiddag & een leuke goodiebag met gadgets van de verschillende deelnemende bedrijven.

In het deelnamepakket van de 6 & de 12 kilometer zit: deelname aan de loop, tijdsregistratie, en verzekering maar ook een drank- eetbonnetje voor één van onze standen naar keuze, en een goodiebag met heel wat leuke gadgets van de verschillende deelnemende bedrijven.

  

INSCHRIJVEN

 

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN & PARCOURS doorheen de BEDRIJVEN

 

Klik hier om een plannetje te openen van het parcours (pdf)

 

ACHTERAF

 

In de namiddag gooien alle deelnemende bedrijven hun deuren open en kan je hen een bezoekje brengen! Ook een aantal andere bedrijven uit de gemeente verwelkomen jullie dan met open armen!

Voor meer informatie kan je terecht op de website van de gemeente.

Er zijn ook shuttlediensten voorzien zodat je je auto veilig kan achterlaten op de parking van Janssen Pharmaceutica.

In het centrum van Beerse staat ook de jaarlijkse kermis opgesteld, waar jong & oud zijn hartje kan ophalen!

Geniet dus na je loop van een heerlijk hapje & drankje en maak ’s namiddags je keuze uit één van de mogelijke activiteiten & bezoeken!

 

IN SAMENWERKING MET

 

SPORTFOCUS VZW

GEMEENTE BEERSE

Janssen Pharmaceutica

De deelnemende bedrijven

 

LCP