logo Uit in Beerse

Fair Trade Ecocyclo - ontdek (h)eerlijke inspiratiepunten in Beerse en omgeving

14 september ’18 (vr)
Dat fairtrade en duurzaamheid zijn geen loze begrippen zijn in de Stadsregio Turnhout, ontdek je al fietsend met de Fair Trade Ecocyclo.

De route van 45 km loopt grotendeels over het fietsknooppuntennetwerk en leidt je in de gemeenten Beerse, Vosselaar, Turnhout en Oud-Turnhout langs locaties met een link naar fairtrade en lokale, duurzame voeding. Soms kan je producten aankopen of proeven, andere plekken zetten je dan weer aan om te ondernemen of je kennis te vergroten.

Het startschot van de fietsroute wordt gegeven op zondag 16 september. Koop die dag tussen 11 en 14 uur een brochure in de Oxfam Wereldwinkel in Beerse en ontvang een gratis goodiebag!

De handige brochure met het routeplan, tips en weetjes en een woordje uitleg kost slechts 1 euro en is vanaf 17 september te koop in de Oxfam Wereldwinkel en in het toeristisch infokantoor in GC ’t Heilaar. Bovenop de brochure ontvang je een bon voor een (h)eerlijke reep chocolade.

De Fair Trade Ecocyclo is een initiatief van Provincie Antwerpen in samenwerking met de gemeenten Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar.

Meer informatie?

Solidariteitsraad Beerse – Luc Guns – gsm 0497 03 16 36 – e-mail: guns_luc@skynet.be

(c) Provincie Antwerpen - Fair Trade Ecocyclo

Lees meer artikels over

LCP