logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

JH Korridor blaast zeepkistenrace nieuw leven in!

14 september ’18 (vr)
De zeepkistenrace die enkele jaren geleden al veel toeschouwers lokte, kent een vervolg. JH Korridor neemt de fakkel over.

In 2013 richtte GC 't Heilaar voor het eerst een zeepkistenrace in, als onderdeel van het Groen Seizoen. Gelet op het aantal toeschouwers was dit meteen een schot in de roos.
Als gangmaker hoopte GC 't Heilaar [tegenwoordig: Vaart] indertijd dat een vereniging de organisatie zou overnemen. Die opvolging bleef jammer genoeg uit waardoor het initiatief na drie edities een stille dood stierf.

Een tijdje geleden besloot JH Korridor om de zeepkistenrace dan toch nieuw leven in te blazen. De race wordt naar gewoonte georganiseerd tijdens het eerste weekend van Beerse Kermis, nl. op zondag 23 september van 14 tot 16 uur.

JH Korridor is de vertrekplaats van de race die door de Gasthuisstraat tot aan de ontknoping ter hoogte van café 't Centrum en TgeRegT loopt.

Meedoen?

Je kan nog steeds inschrijven. Deelnemen kost 5 euro per ploeg van max. 5 personen. Meer informatie en de inschrijvingslingk vraag je op via zeepkistenrace@jhkorridor.be of via de facebookpagina van het jeugdhuis.

Inspiratie nodig? >>> Download hieronder het filmpje met de snelcursus zeepkisten bouwen. :)

Veiligheidsmaatregelen

Omwille van veiligheidsredenen geldt er die dag van 9 tot 18 uur een doorrij- en een stilstaan-en parkeerverbod op het traject tussen JH Korridor (Heilaarstraat 6 B) en het Kerkplein ter hoogte van café 't Centrum en TgeRegT.

Meer informatie? Karl Van Camp - voorzitter JH Korridor - gsm 0498 69 46 54

 

LCP