logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe inschrijvingen zwemschool 't H2O'tje (januari-april 2019)

14 november ’18 (wo)
Vanaf dinsdag 11 december 2018 om 20 uur kunnen inwoners van Beerse/Malle/Vosselaar inschrijven voor de nieuwe lessen van januari-april 2019.

Vanaf woensdag 12 december 2018 om 19 uur krijgen ook de buitendorpse deelnemers hiertoe de kans.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via de webshop op de website (account best vooraf aanmaken) of ter plaatse aan de balie. In de webshop kan je via de rubriek 'activiteiten' alle lessen terug vinden. Eenmaal de les geslecteerd, word je automatisch doorgestuurd naar een betalingsscherm.

Betaling op de webshop gebeurt via online banking, betaling aan de balie kan met Bancontact of contant geld. 

Testmoment 

Alle kinderen die starten als nieuwe deelnemer in het zwemtraject, het recreatief zwemclubje of de G-zwemles, worden verwacht op het testmoment. Ook wie vroeger les gevolgd heeft, nodigen we van harte uit.

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Tijdens het testmoment vragen we aan jou & je kind om een aantal oefeningetjes uit te voeren. Op die manier kunnen we samen bekijken op welk niveau jouw kind het beste start. Je maakt dan ook ineens kennis met enkele van onze lesgevers, en onze manier van werken.

Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren

Het testmoment gaat door op zaterdag 16 december 2018.

Klik hier voor alle informatie met betrekking tot de verschillende lessen, dagen en uren, prijzen.

 

KLIK HIER OM HET FILMPJE VAN HET NIEUWE ZWEMTRAJECT TE BEKIJKEN.

 

LCP