logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een goedgevuld feestweekend voor Vlimmeren Kermis

11 februari ’19 (ma)
Tijdens Vlimmeren Kermis van 2 tot 6 mei valt er altijd van alles te beleven : comedy-night, bierproefavond, kermisfuif, bbq, rommelmarkt, jaarmarkt, dierenzegening... en kermis uiteraard!

Een overzicht:

KLJ Vlimmeren heeft ook dit jaar weer een knap programma in elkaar gestoken: Op donderdag 2 mei wordt het kermisweekend afgetrapt met een comedy-night, de inmiddels beroemde bierproefavond staat gepland op vrijdag 3 mei. Voor de jeugd is er op zaterdag 4 mei de kermisfuif en zondag 5 mei staat de jaarlijkse bbq op het programma.
Meer informatie vind je terug op www.vlimmerenkermis.be.

De rommelmarkt van wijk Den Dreihoek gaat dit jaar door op zondag 5 mei.

Kom op zondag 5 mei van 8 tot 12.30 uur zeker ook je inkopen doen - of de deelnemende verenigingen steunen - tijdens de jaarmarkt in de Hoogstraat. Aansluitend opent ook de kermis. Die staat opgesteld op de parking van de parochiezaal en in een gedeelte van de Hoogstraat en blijft bovendien staan tot maandag 6 mei.

Ten slotte organiseert wijk Flemere op zondag 5 mei om 10 uur de traditionele dierenzegening in de Heidijk. Ga er zeker eens een kijkje nemen, of nog beter; laat zelf je huisdieren zegenen!

Allen daarheen dus!

Meer informatie? Vaart - Anneleen Verboven - tel. 014 600 770 - e-mail: marktenenkermissen@beerse.be - www.uitinbeerse.be 

LCP