logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vakantietip - Ga op zoek naar de Schatten van Vlieg in Beerse

24 juni ’19 (ma)
Je kan deze zomervakantie wel twee keer op zoek naar de Schat van Vlieg in Beerse. De eerste schat ligt verstopt in de bibliotheek, de tweede in De Blakheide.
Schatten van Vlieg in de bibliotheek

Bij deze indoor speurtocht volg je het smaakparcours in de bib om alle tips te verzamelen en de schatkist te vinden. Vlieg beloont elke speurneus met een cool gadget én met een van de 3 smaakboekjes met leuke spelletjes, smaakvolle stickers en een unieke code waarmee je kans maakt op heerlijke prijzen.

De schattenzoektocht doe je tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Opgelet: de bib is gesloten van donderdag 11 juli t.e.m. zondag 28 juli en op donderdag 15 augustus.

locatie: Bibliotheek Beerse | gratis | meer informatie: Vaart – tel. 014 615 615 – e-mail: bibliotheek@beerse.be

 

Schatten van Vlieg in de Blakheide (3 km) NIEUW!

Kruip tijdens deze familiezoektocht in de huid van een smokkelaar tijdens de Tweede Wereldoorlog en probeer zo alle ingrediënten bij elkaar te sprokkelen.. euhm.. te SMOKKELEN. Vind je bovendien ook de schatkist, dan trakteren we je op een van de 3 smaakboekjes én op een lekkere beloning!

Koop je deelnameformulier vooraf aan de Vaart-balie in GC ’t Heilaar, in Bibliotheek Beerse of ter plaatse in Ijssalon De Blakheide.

Je kan de familiezoektocht elke dag van de zomervakantie doen, behalve op maandag en donderdag (owv de lekkere beloning achteraf).

locatie: Blakheide Beerse | prijs: 3 euro | meer informatie: Vaart – tel. 014 600 770 – e-mail: toerisme@beerse.be

 

TIP! Heb je na deze 2 speurtochten de smaak te pakken? Surf snel naar?www.schattenvanvlieg.be voor álle schattenzoektochten in heel Vlaanderen!

LCP