logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Beerse kermis is er weer!

05 augustus ’19 (ma)
Beerse Kermis is weer bijna in 't land en opent op zaterdagmiddag 21 september voor het grote publiek. Je kan dan weer volop eendjes vissen, ballen gooien en ritjes op de paardenmolen maken. Ook voor de iets ouderen is er natuurlijk keuze genoeg!

Kermis vieren aan een verlaagd tarief kan traditiegetrouw tijdens de familiedag op woensdag 25 september. Om het extra feestelijk te maken wordt er voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar een berenworp georganiseerd. Deze gaat door om 14.30 en 17.30 uur op het kermisplein.

Net zoals vorig jaar wordt er weer hoog bezoek verwacht op Beerse kermis. Op zondag 29 september maken een prinses en superheld hun opwachting op de kermis.
Je kan tussen 14.30 en 17.30 uur met hen op de foto.

Omwille van de kermis moeten we ook een aantal verkeersmaatregelen nemen. Zo geldt er een parkeerverbod op het kerkplein en in het aansluitend gedeelte van de Pastoriestraat vanaf woensdag 18 september om 13 uur tot maandag 30 september om 12 uur.

De wekelijkse markt van woensdag 25 september wordt zoals gewoonlijk verplaatst naar de Bisschopslaan.

Tijdens Beerse kermis is er bovendien nog veel meer te beleven dan alleen maar kermis. De horecagelegenheden trekken tijdens de kermisweek alle registers open met leuke kermisacties en optredens. In de tent in park Tempelhof serveert KSA Beerse vanaf vrijdag 21 september weer een daverend kermisweekend met o.a. een kermisfuif en zomerterras en - eveneens op vrijdag - geeft Beerse Cycling het startschot voor dekermiskoers. Huize Bastijns is dan the place to be.

Meer informatie? Anneleen Verboven - dienst markten en kermissen - tel. 014 600 770 - e-mail: marktenenkermissen@beerse.be

LCP