logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ontdek het nieuwe concept van Kerstmarkt Beerse

26 november ’19 (di)
Om meer dynamiek in de bestaande kerstmarkt te brengen, ging de gemeenteraad na een grondige evaluatie van het concept akkoord met een nieuwe aanpak.

Het ideaalbeeld is dat Kerstmarkt Beerse een belevingsvol kerstevenement voor jong en oud is, en een sfeervolle ontmoetingsplaats voor inwoners en niet-inwoners van Beerse.
Om dit te realiseren, zet het gemeentebestuur in op meer gelegenheid tot ontmoeting, animatie die afgestemd is op de doelgroep en een diverser aanbod.

Helemaal nieuw dit jaar is de overdekte, gezellige ontmoetingsplaats die we centraal op het Kerkplein, pal tussen de drankententjes, plaatsen. We voorzien een sfeervolle aankleding, sta- en zitmeubelen en terrasverwarmers. In openlucht kan je je weer opwarmen aan de gloeiende kolenkacheltjes.

De deelnemende verenigingen verzorgen een gevarieerd aanbod aan dranken en bij de foodtrucks kan je terecht voor lekkere snacks.

Het aanbod aan geschenkproducten is dit jaar eerder beperkt (we hopen dat dit in de toekomst terug zal groeien), maar laat dat je niet weerhouden om naar Beerse af te zakken. Bij de gevestigde handelaars in Beerse Centrum vind je zeker je gading als je op zoek bent naar een cadeau.

Elke dag valt er iets anders te beleven op het vlak van animatie: de ene dag een vuurartiest, dan weer een wensen-kraam of knutselworkshop. De kindermolen staat er 3 dagen en zorgt voor de rode draad.

Kom het zelf ontdekken

Kerstmarkt Beerse
vrijdag 20 t.e.m. zondag 22 december 2019
locatie: Kerkplein Beerse

De planning kan je hier terugvinden.

Meer informatie?

Vaart - tel. 014 600 776 - e-mail: toerisme@beerse.be

LCP