logo Uit in Beerse

Inschrijvingen sportaanbod zomer 2020 (onder voorbehoud)

19 december ’19 (do)
Ben je gek op sporten dan mag je deze sportweken zeker niet missen! Het sportcentrum en het zwembad blijven tot nader bericht gesloten tot en met minstens zondag 7 juni!

In het kader van de maatregelen rond het Covid19-virus, heeft de Overheid beslist dat er in de paasvakantie geen jeugd- en sportkampen mogen plaatsvinden. Als gevolg van deze recente vorderingen voor het inperken van het coronavirus in België, heeft het Lokaal Bestuur Beerse beslist om alle sportdagen tijdens de paasvakantie te annuleren.

Noodopvang

Het Lokaal Bestuurstaat wel in voor noodopvang in de verschillende scholen van Beerse en IBO De Bengeltjes (Vlimmeren) voor volgende doelgroepen:

  • kinderen van ouders die werken in een cruciale sector, zoals de zorg, de veiligheid of de distributie
  • kinderen in een medische of kwetsbare situatie
  • kinderen met een moeilijke thuissituatie

Enkel inwoners van de gemeente Beerse en Vlimmeren kunnen gebruik maken van deze noodopvang. Behoor je tot één van de doelgroepen en wil je hier gebruik van maken, neem dan contact op met IBO Beerse: IBO Beerse - Bisschopslaan 56 - 2340 Beerse - tel. 014 62 25 90 - e-mail:ibo@beerse.be

Verder verloop

Na de paasvakantie word je persoonlijk gecontacteerd over de compensatiemaatregelen voor de geannuleerde sportactiviteiten.

Contact

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan elke weekdag klaar van 8 tot 16 uur. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014 61 47 24 of via e-mail sport@beerse.be

We houden je zeker op de hoogte wanneer er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen.


Zomervakantie 2020 (onder voorbehoud)

Inschrijven kan vanaf:

  • donderdag 30 januari 2020 om 17 uur voor inwoners van Beerse
  • donderdag 6 februari 2020 om 17 uur voor buitendorpse deelnemers

Buitendorpse deelnemers die in Beerse naar school gaan, kunnen ook vanaf donderdag 30 januari inschrijven mits attest van de school.

Inschrijven kan op onze webshop of aan de balie van het sportcentrum.

Klik hier om de folder van de zomervakantie te downloaden.

   

Info

Betalen bij inschrijving aan de balie van de dienst sport of via de webshop. Bij inschrijving aan de balie indien mogelijk liefst contant betalen. 

De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur verwacht in het sportcentrum Beerse. De sportweek eindigt elke dag stipt om 16 uur. Een week voor de start van de sportweek ontvang je via e-mail een brief waarin alle praktische informatie beschreven staat.

LCP