logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Openingsuren zwembad krokusvakantie 2020

24 januari ’20 (vr)

Download hier de folder van het zwembad met de openingsuren tijdens de paasvakantie.

Discozwemmen met DJ 

Zet je schoolvakantie goed in! Op vrijdag 21 februari 2020 is het discozwemmen met DJ, een waterattractie en sfeerverlichting.

Wil je met een groep komen zwemmen (jeugdbeweging/verjaardagsfeestje/...) dien je hiervoor te reserveren per mail naar sport@beerse.be Zo kunnen de nodige voorbereidingen achter de schermen getroffen worden om die groepen in ideale omstandigheden te ontvangen.

Pretbad

Superveel zwemplezier met extra pretbaden! Dit jaar hebben we gekozen voor de superleuke stormbaan ‘Tiki Aloha’ als waterattractie. Kijk bij de openingsuren wanneer je hem in ons bad kan terugvinden.

Week van de keigezonde Kempen

De ‘Week van de Keigezonde Kempen’ staat bol van de activiteiten voor een gezond(er) gezinsleven. Doe mee en gun jezelf even tijd om stil te staan bij gezond gedrag in jouw gezin. Ook het zwembad van Beerse doet mee aan deze actie! Kom tussen 1 en 7 maart zwemmen met je gezin! Kinderen tot 14 jaar krijgen gratis toegang tot het zwembad mits begeleiding door een betalende volwassene (max. 2 kinderen per betalende ouder).

Waterspeeltuin & ontbijt

Geniet op zondag 1 maart voor of na het zwemmen van een lekker ontbijt in de cafetaria! Keuze mogelijkheden van 8.30 uur tot 9.30 uur OF 10.30 tot 11.30 uur

Prijs volwassene: 14 euro

Prijs kind: 9 euro

Vooraf reserveren via e-mail wim.de.haes2@telenet.be of op het nummer 014 62 47 50.

LCP