logo Uit in Beerse

Lancering Vaart podium seizoen 20-21 uitgesteld

11 mei ’20 (ma)
De coronacrisis heeft het land en de wereld door elkaar geschud. En zo ook de werking van Vaart.

We hadden jullie dit voorjaar nog graag willen ontmoeten bij enkele fijne evenementen en straffe voorstellingen, maar sinds 18 maart zijn onze deuren gesloten voor het publiek. De stoelen bleven neergeklapt, de spots gedoofd.

De lancering van Vaart Podium seizoen 2020-2021 stond al maanden in onze agenda aangekruist: vanaf 11 mei zou de nieuwe podiumbrochure in jouw bus vallen, het nieuwe campagnebeeld onthuld worden en de informatie op de website helemaal up-to date zijn.

En hoewel de recente Covid19-cijfers hoopvol zijn, blijft er nog heel wat onzekerheid en onduidelijkheid over de toekomst van theatervoorstellingen en concerten.

We besloten daarom om voorlopig het podiumprogramma nog even voor onszelf te houden.

Van zodra er meer duidelijkheid is en we de zekerheid hebben dat voorstellingen mogen doorgaan, hoor je van ons! Hou dus zeker onze e-nieuwsbrief, website www.vaartbeerse.be en sociale media @vaartbeerse in de gaten.

Ondanks alles kijken wij met een opgeheven hoofd richting de toekomst. We hopen er snel weer in te kunnen vliegen. Zodat jij kan komen genieten van een mooie selectie theater, muziek, comedy en films en ook de tentoonstellingen zijn terug (we openen zelfs een nieuw museum!).

Tot snel!

Meer informatie: Vaart - tel. 014 600 770 - e-mail: vaart@beerse.behttp://m.me/vaartbeerse

LCP