logo Uit in Beerse

Vaart Podium seizoen 20-21 zorgt voor coronaveilig cultuuraanbod

19 augustus ’20 (wo)
De coronacrisis heeft een grote invloed op het cultuuraanbod in ons land. In Beerse is dat niet anders. Vrijetijdsdienst Vaart blijft niet bij de pakken zitten en zorgt voor een gezonde dosis cultuur, uiteraard volledig coronaproof.

In maart werd de laatste hand gelegd aan het programma voor Vaart Podium seizoen 20-21. In april volgde de opmaak van de seizoensbrochure en in mei moest het programma in de brievenbussen vallen. Moest, want door de coronapandemie kon het programma vóór de zomer niet meer gecommuniceerd worden.

Snel werd duidelijk dat het geplande podiumprogramma niet behouden kon worden. Dat komt door verschillende factoren. Zo hebben heel wat artiesten hun productie opgeschort tot volgend seizoen. Door de afstandsmaatregelen heeft onze podiumzaal bovendien een beperkte capaciteit. Dat zorgt voor een verlies op de ticketinkomsten waardoor het financieel een te groot risico zou zijn om bepaalde voorstellingen te boeken.

Toch coronaproof voorstellingen dit najaar

Toch wil Vaart blijven doen waar ze goed in is, en dus wil ze onze inwoners en bezoekers laten genieten van een ontspannend avondje cultuurbeleving. Zeker in deze tijden vinden we het belangrijk om cultuur te blijven aanbieden. Voor zover de evolutie van de coronacijfers het toelaat, zijn cultuurliefhebbers dit najaar dus van harte welkom in GC ’t Heilaar voor een avondje puur genot – met of zonder hun bubbel.

Alle voorstellingen zijn coronaproof. We voorzien voldoende ontsmettende handgel voor alle bezoekers, het dragen van mondmaskers is verplicht en we zorgen voor verschillende in- en uitgangen. Omdat de capaciteit van de zaal verlaagd is en de tribune dus niet volledig gevuld wordt, kan de afstand tussen bubbels ten allen tijde bewaard worden. De bar blijft gesloten.

Alex Agnew op 11 september - tickets vanaf vrijdag 21 augustus om 9 uur

Starten dien we met een knal! Op vrijdag 11 september brengt Alex Agnew zijn nieuwste voorstelling ‘Be careful what you wish for’ naar GC ‘t Heilaar. Een snedige voorstelling over het genderdebat, feminisme, #metoo, tarzan, zwerkbal en nog veel meer zaken die Alex mateloos irriteren.

Tickets kosten 35 euro en zijn te koop vanaf vrijdag 21 augustus om 9 uur via www.vaartwebshop.be of tel. 014 600 770. Max. 10 tickets per aankoop.

Op de hoogte blijven

Omwille van de mogelijke evolutie van de coronacijfers en de veranderende maatregelen, worden voorstellingen pas ca. 1 maand op voorhand gecommuniceerd. Dat gebeurt voornamelijk via de digitale mediakanalen van Vaart.

Word je graag als eerste op de hoogte gebracht? Schrijf je dan in op de e-nieuwsbrief van Vaart of  volg @vaartbeerse op Facebook en Instagram.

Meer informatie

Vaart - tel. 014 600 770 - vaart@beerse.be - Facebook Messenger

LCP