logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Impact verstrengde maatregelen op werking Vaart

28 oktober ’20 (wo)
De Vlaamse regering kondigde verstrengde maatregelen aan om de verdere verspreiding van het coronavirus te vermijden. De maatregelen hebben een grote impact op de werking van Vaart.

De Vlaamse regering kondigde verstrengde maatregelen aan om de verdere verspreiding van het coronavirus te vermijden. De maatregelen hebben een grote impact op onze werking:

Vaart podium

De geplande voorstellingen in november gaan niet door:

  • Jelle Cleymans op vrijdag 30/10
  • tgTG op zondag 1/11
  • Nele Goossens op vrijdag 13/11
  • Film Todos lo saben op dinsdag 17/11

We bekijken of de voorstellingen kunnen worden verplaatst naar een nieuwe datum. Van zodra daar zekerheid over is, lees je het hier en op onze website www.vaartbeerse.be.
Wie tickets heeft voor een van deze voorstellingen wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Vaart-balie en toeristisch infokantoor

De Vaart-balie met toeristisch infokantoor in GC 't Heilaar blijft geopend voor het publiek. Je kan toeristische publicaties ook bestellen via het e-loket: https://www.beerse.be/EloketDetail.aspx?id=221.
Alle andere activiteiten in het GC worden geannuleerd.

Bibliotheek Beerse

De bib blijft open. Hou zeker rekening met de basisregels zoals #afstandhouden en #mondmaskerplicht en maak gebruik van de winkelmandjes aan de ingang. De huisregels kan je nalezen op www.beerse.bibliotheek.be.

Wekelijkse markt

De wekelijkse markt op woensdag mag blijven doorgaan. Hou je zeker aan de maatregelen als je de markt bezoekt: http://www.uitinbeerse.be/nieuwsdetail/513/update-coronamaatregelen-wekelijkse-markt-vanaf-woensdag-26-augustus

Meer informatie?

Heb je bijkomende vragen, opmerkingen of suggesties, aarzel niet om ons te contacteren via PB, tel. 014 600 770 of e-mail naar vaart@beerse.be

LCP