logo Uit in Beerse

Warme Williamwandelingen versterken het mentaal welzijn van je kind

08 februari ’21 (ma)
Jeugdraad Beerse heeft aandacht voor het mentaal welzijn van kinderen en jongeren en werkte daarom drie Warme William-wandelingen uit. Tijdens de wandeling kom je borden tegen met verschillende stellingen en vragen rond bepaalde thema’s. Die helpen je om met je kind hierover in dialoog te gaan.

Voel jij je soms wat minder in je vel? Dan is het fijn dat er iemand voor je klaarstaat die oprecht aandacht heeft voor jouw verhaal. Zo iemand is Warme William ook. Deze blauwe beer biedt een luisterend oor en nodigt iedereen uit op zijn bankje om te vertellen wat er scheelt.  

Jeugdraad Beerse heeft aandacht voor het mentaal welzijn van kinderen en jongeren en werkte daarom drie Warme William-wandelingen uit. Tijdens de wandeling kom je borden tegen met verschillende stellingen en vragen rond bepaalde thema’s. Die helpen je om met je kind hierover in dialoog te gaan. 

Tijdens de Spiegelwandeling (Park Echelpoel) staat je kind op een speelse manier stil bij wat écht belangrijk is voor hem of haar. De Babbelroute (Eksterheide - vertrek: kruispunt Beersedijk/Reeënstraat) laat je écht in dialoog gaan met elkaar. Smartphones niet toegelaten 😊. 
Naar elkaar leren luisteren als een échte Warme William komt aan bod tijdens de Warme William wandeling (Schrieken – vertrek P Beemdenstraat). 

De wandelingen (ca. 3 km) richten zich in het bijzonder tot kinderen tussen 6 en 12 jaar, maar uiteraard kan iedereen die nood heeft aan wat bezinning de wandelingen doen. 
Je kan de wandelingen doorlopend doen van zaterdag 13 februari t.e.m. zondag 18 april 2021.

Download hier de brochure. Op www.jeugdraadbeerse.be vind je bijkomende informatie.

LCP