logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bezorgt jouw vereniging onze inwoners en bezoekers mee een topzomer?

24 februari ’21 (wo)
Vanuit lokaal bestuur Beerse willen we de zomer tegemoet treden met een coronaveilig maar origineel zomerprogramma dat onze inwoners en bezoekers een topzomer in eigen dorp laat beleven. Help je mee?

2020 ligt ondertussen achter ons en 2021 is enkele weken ver. Het ziet er naar uit dat het nog even duurt voordat het normale leven terugkeert.

Ook voor jouw vereniging was en is het een vreemde situatie. Je zag een evenement afgeblazen worden of moest je werking terug stil leggen. Misschien heb je op dit moment nog steeds geen perspectief voor de toekomst maar staat jullie enthousiaste ploeg toch te trappelen om er in te vliegen. Of is juist de motivatie wat zoek – dan kan het helpen om toch de handen uit de mouwen te steken, je vereniging op een positieve manier in de kijker te zetten, er misschien een centje aan verdienen en zo opnieuw goesting te krijgen.

Vanuit lokaal bestuur Beerse willen we de zomer tegemoet treden met een coronaveilig maar origineel zomerprogramma dat onze inwoners en bezoekers een topzomer in eigen dorp laat beleven. Maar dat kunnen we niet alleen. We zoeken partners die kaas hebben gegeten van het organiseren van fijne publieksactiviteiten, partners zoals jouw vereniging!

Laat het ons weten!

Beerse is een bruisende gemeente met een sterk verenigingsleven. We zijn er van overtuigd dat er heel wat originele ideeën leven.

Speelt jouw vereniging al met een idee, maar kan je wel een duwtje in de rug gebruiken? Of is de goesting er al wel maar het idee nog niet echt? Misschien organiseert je vereniging élk jaar al een activiteit die in dit plaatje past, maar raakte die nooit bekend bij het grote publiek? Laat het ons weten!

Vertel ons uiterlijk op 26 maart jouw plannen voor de zomer, laat ons weten hoe we jou kunnen helpen om je plannen te realiseren en samen bekijken we welke ondersteuning op maat we jouw activiteit kunnen bieden.

Voor wie?

Verenigingen die de komende zomer (juni t.e.m. september) veel goesting hebben om een coronaveilige activiteit te organiseren. Op dit moment verstaan we daar onder:

  • Individueel, in bubbel- of gezinsverband
  • Afstand houden is steeds mogelijk
  • Idealiter gespreid in de tijd en ruimte en in openlucht

De situatie is nog te onzeker om evenementen voor een grote groep mensen te organiseren, dus die vallen voor deze oproep buiten de scope.

Wat bieden we?

Elke ondersteuningsvraag of voorstel wordt individueel bekeken. We bieden ondersteuning op maat. Dat kan bijv. een subsidie zijn, logistieke ondersteuning of andere.

Daarnaast nemen we jouw activiteit mee op in onze on- en offline zomerpromotiecampagne. Op die manier zet je je vereniging én je activiteit bij een ruim publiek in de kijker.

Meer informatie nodig of voorstel indienen ten laatste op 26 maart 2021 via
  • Sportverenigingen -> Sport Beerse – tel. 014 61 47 24 – sport@beerse.be
  • Cultuur-, jeugd- en wijkverenigingen -> Vaart Beerse – tel. 014 600 770 – vaart@beerse.be
LCP