logo Uit in Beerse

Zwemlessen april-juni 2021

02 maart ’21 (di)
Om onze zwemlessen niet alleen veilig en 'coronaproof', maar ook op een kwaliteitsvolle en comfortabele manier te kunnen organiseren, bieden we sinds maart 2020 slecht een beperkt aanbod aan, met een beperkt aantal plaatsen. Ook voor de lessenreeks van april - juni zal dit het geval zijn.
Kinderen die momenteel les volgen in de zwemschool kunnen zich opnieuw inschrijven van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 maart. Nadien verwerken wij de wachtlijsten die zich het voorbije half jaar hebben opgebouwd. 

Activiteiten waar nog plaatsen over zouden zijn, zullen online worden gezet, samen met een overzicht van de vrije plaatsen. Voor alle andere activiteiten worden geen nieuwe inschrijvingen aangenomen of wachtlijsten opgemaakt, zodat we vanaf september iedereen opnieuw de kans kunnen geven om in te schrijven.

Inschrijven

De eerstvolgende periode waarvoor je je (kind) kan aanmelden is die van september - december. Inschrijven hiervoor kan vanaf: 

  • dinsdag 10 augustus 2021 om 20 uur voor deelnemers van Beerse & Malle
  • woensdag 11 augustus 2021 om 19 uur voor buitendorpse deelnemers

Inschrijven kan:

  • online via de webshop
  • aan de balie van het sportcentrum

Testmoment 

Kinderen die inschrijven voor het zwemtraject, recreatief zwemclubje of g-zwemles worden in principe verwacht op het testmoment om het niveau te bepalen.

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren.

Lessenreeks

  • periode: maandag 6 september 2021 - donderdag 23 december 2021.
  • geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen
  • 14 of 15 lessen

Wachtlijsten

Als je inschrijft voor een activiteit die volzet is, kom je op een wachtlijst. Komt er nog een plaatsje vrij, word je hiervan telefonisch verwittigd. De wachtlijsten aquafitness blijven geldig tot het einde van de reeks. Alle andere wachtlijsten vervallen na de eerste activiteitsdag.

Vrijetijdspas/UiT-pas
  • Met een vrijetijdspas (gemeente Malle) krijg je 50% korting op de tarieven van de sportdagen/weken. 
  • Met een Uit-pas (kansenpas) krijg je 80% korting op de tarieven van de sportdagen/weken.

Korting wordt enkel toegestaan op vertoon van de pas bij inschrijving (nadien kan er geen korting meer gegeven worden). 

Meer informatie over een vrijtijdspas/kansenpas? OCMW Beerse - 014 60 09 60 - onthaal.sociaalhuis@beerse.be

Contact

Meer informatie over de zwemschool? 014 61 47 24 - zwemschool@beerse.be

LCP