logo Uit in Beerse

Nieuw museum Transfo 2340 mag eindelijk de deuren openen

13 september ’21 (ma)
De coronapandemie stuurde meermaals onze planning in de war, maar eindelijk is het bijna zover: tijdens het weekend van 15 oktober opent Transfo 2340 de deuren voor het publiek.
Programma

nog aanvullen

Stem mee: welk voorwerp met verhaal moet een plaats krijgen?

Transfo 2340 is meer een belevingscentrum dan een museum. Bezoekers ontdekken er de geschiedenis van Beerse en Vlimmeren op een interactieve manier en kunnen nadien zelf op ontdekking in onze gemeente.

Een van de thema’s dat in Transfo 2340 aan bod komt, is het rijke verenigingsleven van onze gemeente. We hebben een toonkast klaarstaan die we willen vullen met voorwerpen met een verhaal, zoals een oud uniform, een vlag, beker, affiche, … van verenigingen uit Beerse en Vlimmeren. Omdat de ruimte beperkt is, moeten we kiezen welke voorwerpen en verhalen we uitlichten. Help jij mee?

Verenigingen konden een voorwerp met een typisch verhaal nomineren via www.samenbuitengewoonbeerse.be.

Nu is het aan jou!

Ontdek op www.samenbuitengewoonbeerse.be welke bijzondere voorwerpen onze verenigingen van hun zolder haalden en lees het wonderlijke verhaal erachter. Stem vervolgens op het voorwerp dat volgens jou een plaats verdient in de toonkast van Transfo 2340. De voorwerpen met de meeste stemmen krijgen een plek en zullen gezien worden door alle bezoekers van Transfo 2340!

Breng hier jouw stem uit! 

LCP