logo Uit in Beerse

Agenda Vaart Podium oktober

19 september ’22 (ma)
Op zaterdag 1 oktober trapt Vaart het nieuwe podiumseizoen op gang. Het programma staat bol van knotsgekke, intieme, bruisende en ontroerende voorstellingen. Op www.vaartbeerse.be ontdek je het volledige programma.

Amelie Albrecht – Zwaar leven
zaterdag 1 oktober – 20.15 uur

De Frivole Framboos – Troppo Maturo
vrijdag 7 oktober – 20.15 uur

The time of our singing – Walser vzw (10+)
zondag 9 oktober – 14 uur

Een prachtige voorstelling met drie generaties circusvrouwen over het lichaam als een landschap, de schoonheid van het ouder worden en over het doorgeven van een passie – het circus – aan een volgende generatie, als een bijzondere erfenis.

Lieve Blanquaert – Let’s talk about sex
donderdag 13 oktober – 20.15 uur

Lieve Blanquaert reisde opnieuw de wereld rond op zoek naar pakkende, verrassende verhalen en leefwerelden, met als onderwerp: seks... in de breedste zin van het woord.

Na de boeiende documentairereeks 'Let's talk about sex' is er nu ook een sterk gedocumenteerde vertelling waarin Lieve onderwerpen als onze seksuele moraal, de positie van man en vrouw, het belang van trouw, subculturen en geaardheden, seks als machtsmiddel, gender issues, onthouding en seks als commercieel product niet schuwt.

Singalong met het Wim Opbrouck Singalong Songbook
vrijdag 21 oktober – 20.15 uur

Akro Percu - A Happy Rhythm Comedy (12+)
donderdag 27 oktober – 20.15 uur

Een Haka van de All Blacks op een grote orkesttrom, een concerto voor tandenborstels, losgaan op bierbakken als eerbetoon aan Village People en meer: deze getikte artiesten slaan u moeiteloos met verstomming.  

Tickets koop je via www.vaartwebshop.be of tel. 014 600 770.

LCP