logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gezellige najaarsdrukte in Bibliotheek Beerse

19 september ’22 (ma)
Ook in Bibliotheek Beerse staan er dit najaar enkele leuke activiteiten op het programma. Bovendien kan je sinds kort weer koffie verkrijgen.

Film: Soul (6+)
woensdag 5 oktober – 14.30 uur

Muzikant Joe raakt door een ongelukkige val in coma en zijn ziel belandt in het hiervoormaals waar nieuwe zielen worden voorbereid op hun leven op aarde. Joe wordt mentor van ziel 22, maar die heeft helemaal geen zin om mens te worden.

Bekijk hier de trailer:

Gratis activiteit in het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Meer informatie over de 10-daagse vind je op www.samenveerkrachtig.be. + logo Samen veerkrachtig

De Schrijfwijzen
vrijdag 7 oktober – 20 uur

Op vrijdagavond 7 oktober kan je in Bibliotheek Beerse deelnemen aan De Schrijfwijzen, een tof spel voor iedereen die graag speelt met letters.

Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers, wél een ludiek en laagdrempelig taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen.

De Schrijfwijzen start om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 80 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis en doe je via www.deschrijfwijzen.be.

De Schrijfwijzen is een initiatief van Creatief Schrijven vzw en De Standaard, in samenwerking met de Vlaamse bibliotheken en Team Taaladvies.

Patrick Van Gompel – Zachte woorden, harde feiten
woensdag 26 oktober – 20 uur

Patrick Van Gompel (65) is al 44 jaar journalist. Hij werkt voor weekbladen, kranten, radio en televisie. Voor VTM Nieuws volgde hij de burgeroorlogen in Rwanda, Congo, Somalië, Libië, Midden-Oosten en Oekraïne. Veel van zijn ervaringen schreef hij neer in het beklijvende en soms geestige boek ‘Van onze verslaggever ter plaatse’.

In deze boeiende lezing vertelt hij vrank en vrij over het leven van een journalist in Vlaanderen in bijna een halve eeuw.

Deze gratis lezing I.s.m. Avansa Kempen gaat door in Bibliotheek Beerse, vooraf inschrijven is niet nodig.

TIP! Koffie in de bib!

Voortaan kan je tijdens je zoektocht naar het ideale boek of tijdens het doornemen van de krant of magazines in Bibliotheek Beerse terug genieten van een lekker tasje koffie.

LCP