logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Geniet terug van gratis film op dinsdag

19 september ’22 (ma)
Tussen oktober en maart kan je elke maand gratis genieten van een steengoede, toegankelijke film in GC ’t Heilaar. Voor of na de film ben je welkom in het filmcafé van Koninklijke Vriendenkring Amicitia.

Vooraf reserveren is niet nodig.

In oktober staat The Father geprogrammeerd. Kijk op www.uitinbeerse.be/film voor uitgebreide informatie en de volledige filmkalender.

The Father (2020 - Florian Zeller)
dinsdag 18 oktober – 14 uur

Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd.

The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los. Zijn verbluffende acteerprestatie leverde hem zijn tweede Oscar voor Beste Acteur op. Olivia Colman als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.

TRAILER

LCP