logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vrije plaatsen sportsnack 2023

03 januari ’23 (di)
Vrije plaatsen januari-juni 2023
Sportieve opvang na de schooluren en tijdens de middag.

Ben je gek op sporten? Dan mag je de Sportsnack in Beerse en Vlimmeren zeker niet missen! Dit initiatief voorziet in sportieve opvang na de  schooluren. Zo krijgen kinderen van 6 tot 12 jaar een extra uur beweging en sport aangeboden. Een gediplomeerd lesgever Lichamelijke Opvoeding laat de kinderen proeven van een ganse waaier aan sportieve activiteiten.

Ook dit seizoen staat tijdens de Sportsnack, Multimove centraal. De bedoeling is een gevarieerd bewegingsprogramma aan te bieden met de nadruk op de basisvaardigheden. Mulitmove is de start van een gezonde levensstijl met veel beweging en sport, je ganse leven lang.

De lesgever wacht de kinderen op aan de turnzaal. Na het lesuur kunnen de kinderen afgehaald worden aan de school of ze gaan onder begeleiding naar de kinderopvang (IBO) of nabewaking.

kom in je sportieve kledij en vergeet je sportschoenen of turnpantoffels niet!

Vrije plaatsen

Albertstraat maandag 16-17 uur wachtlijst
Vlimmeren dinsdag 15.35-16.35 uur 5
Locomotiefje woensdag 11.35-12.35 uur 4
Singel donderdag 16-17 uur wachtlijst
Schransdries vrijdag 15.05-16.05 uur wachtlijst

Laatste update 14/02/2023

Wachtlijsten

Als je inschrijft voor een activiteit die volzet is, kom je op een wachtlijst. Komt er nog een plaatsje vrij, word je hiervan telefonisch verwittigd. De wachtlijst blijft geldig tot het einde van de reeks.

LCP