logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Beerse Kermis 2023

17 augustus ’23 (do)
Van zaterdag 16 t.e.m. zondag 24 september strijkt de kermis neer op het kerkplein. Plan jij een bezoekje?

De kleintjes kunnen volop eendjes vissen, ballen gooien en ritjes op de paardenmolen maken, en voor een ouder publiek valt er ook altijd heel wat te beleven.

Dit jaar zorgt Vaart voor nóg meer kermispret:

  • Van zaterdag 16 t.e.m. maandag 18 september: kermiszoektocht. De formulieren worden begin september bedeeld aan alle kinderen die in Beerse naar school gaan via hun school.
    Heb je kinderen van 12 jaar of jonger die buiten Beerse naar school gaan? Dan kan je nog een zoektocht ophalen aan de Vaart-balie in GC 't Heilaar.
  • dinsdag 19 september: prikkelarm kermismoment, tussen 16 en 18 uur doven de kermishandelaars hun lichtjes en dempen ze de muziek. Zo crëren ze een prikkelarm moment dat mensen met ADHD, autisme of hoogsensitiviteit de kans geeft om de kermis op een rustigere manier te beleven.
  • woensdag 20 september: familiedag, kermis vieren aan kleinere prijsjes, en met gratis kindergrime en andere verrassingen.
  • zondag 24 september: beperktere nakermis met ballonnenclown.

Vanaf woensdag 13 september nemen de kramen hun plaatsen al in op het kerkplein. Hiervoor zijn verkeersmaatregelen van kracht. Deze kan je hier raadplegen.

Kijk op www.uitinbeerse.be/beersekermis voor alle informatie.

LCP