over Vaart

 

WIE IS VAART

Vaart bundelt de krachten van de diensten bibliotheek, cultuur, jeugd, toerisme en markten en kermissen en de musea Jan Vaerten en Heemkundig Museum Tempelhof.

 

WAT DOET VAART

Samen vormen deze diensten de vrijetijdsorganisatie Vaart en hebben ze de ambitie om een dynamische ontmoetingsplek voor geestelijke verrijking te creëren.

 

A-ha

Vaart inspireert de bezoeker met haar aanbod en creëert een aha-ervaring die aanzet tot actie of reflectie. Ze prikkelt de bezoeker om het dorp en de wereld en maatschappelijke ontwikkelingen met een open blik te bekijken. Vaart laat zich door de bezoeker inspireren door met haar aanbod op hun vraag in te spelen.

>> benieuwd naar het aanbod van Vaart?

 

Mee-maken

Vaart nodigt uit tot creatie en faciliteert de persoonlijke en creatieve ontplooiing van de bezoeker. Vaart gaat in op voorstellen van de bezoekers om in cocreatie rond bepaalde thema’s te werken.

>> Heb je een goed idee, maar kan je wat ondersteuning of advies gebruiken? Contacteer Vaart.

 

Samen

Vaart roept met haar activiteiten op tot participatie en stimuleert de bezoeker een actieve rol op te nemen in de lokale gemeenschap. Vaart geeft de bezoeker een gevoel van verbondenheid met de gemeenschap en de maatschappij.

 

WAAR VIND JE VAART

>> hier vind je onze locaties, openingsuren en contactgegevens