Paasvakantie GEANNULEERD


In het kader van de maatregelen rond het Covid19-virus, heeft de overheid beslist dat er in de paasvakantie geen jeugd- en sportkampen mogen plaatsvinden. Als gevolg van deze recente vorderingen voor het inperken van het coronavirus in België, heeft het lokaal bestuur Beerse beslist om alle sportdagen tijdens de paasvakantie te annuleren.

Noodopvang

Het lokaal bestuur staat wel in voor noodopvang in de verschillende scholen van Beerse en IBO De Bengeltjes (Vlimmeren) voor volgende doelgroepen:

  • kinderen van ouders die werken in een cruciale sector, zoals de zorg, de veiligheid of de distributie
  • kinderen in een medische of kwetsbare situatie
  • kinderen met een moeilijke thuissituatie

Enkel inwoners van de gemeente Beerse en Vlimmeren kunnen gebruik maken van deze noodopvang. Behoor je tot één van de doelgroepen en wil je hier gebruik van maken, neem dan contact op met IBO Beerse: IBO Beerse - Bisschopslaan 56 - 2340 Beerse - tel. 014 62 25 90 - e-mail: ibo@beerse.be

Verder verloop

Na de paasvakantie word je persoonlijk gecontacteerd over de compensatiemaatregelen voor de geannuleerde sportactiviteiten.

Contact

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan elke weekdag klaar van 8 tot 16 uur. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014 61 47 24 of via e-mail sport@beerse.be

We houden je zeker op de hoogte wanneer er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen.


Inschrijven kan vanaf:

  • donderdag 30 januari 2020 om 17 uur voor inwoners van Beerse
  • donderdag 6 februari 2020 om 17 uur voor buitendorpse deelnemers
Sport- & speldagen voor kleuters

6, 7, 8, 9, 10, 14 en 15 april 2020 GEANNULEERD

Onze kleinste kadeekes kunnen zich tijdens deze kleuterdagen komen uitleven in de sporthal. We spelen met groot en klein materiaal, gaan spelletjes spelen op muziek en ons amuseren. Op dinsdag 7, donderdag 9 en dinsdag 15 april plonsen de kleuters in de voormiddag in het zwembad. 

Crazydagen voor jongeren

6, 7, 8, 9, 10, 14 en 15 april 2020 GEANNULEERD

De deelnemers kunnen tijdens deze crazydagen proeven van een hele waaier aan activiteiten. Circus, speedminton en aardbal worden afgewisseld met frisbee en oriëntatielopen. Op maandag 6, woensdag 8, vrijdag 10 en maandag 14 april staan er in de voormiddag zwemactiviteiten op het programma. We voorzien de waterballen, een opdrachtencircuit, de waterspeeltuin en een hindernissenparcours.

Danstweedaagse voor jongeren

14 en 15 april 2020 GEANNULEERD

Is muziek en dans iets waar je buiten de schooluren veel mee bezig bent? Mis dan deze tweedaagse activiteit niet . We gaan alle deelnemers verrassen met nieuwe, hippe muziek. Inschrijven per twee dagen.

12 G Noord: G Adventure voor G-sporters

16 en 17 april 2020 GEANNULEERD

De Sportregio Noorderkempen organiseert twee avontuurlijke sportdagen voor jongeren vanaf 11 jaar met een licht tot matig verstandelijke handicap en/of autisme.

12 G Noord: Adventure II voor jongeren (tweedaagse)

16 en 17 april 2020 GEANNULEERD

De Sportregio Noorderkempen organiseert een avontuurlijke 2-daagse met overnachting voor jongeren tussen 11 en 16 jaar.

Turbozwemmen

6 t.e.m. 10 april 2020 GEANNULEERD

14 t.e.m. 17 april 2020 GEANNULEERD

Inschrijven voor de turbozwemlessen tijdens de paasvakantie kan vanaf maandag 10 februari 2020 om 10 uur.

In de paasvakantie organiseert de dienst sport ook turbozwemlessen . Tijdens deze intensieve zwemcursus volgen de kinderen dagelijks les . Kinderen die 4 jaar zijn bij aanvang van de lessen kunnen starten in het zwemtraject . In 4 FASES leren de kinderen veilig bewegen in het water, en met de juiste techniek . Kan je kind al zwemmen maar wil je graag een opfrissing of uitbreiding van zijn/haar zwemtechniek, kies je voor een vervolmakingsreeks .

Om de kinderen optimaal les te kunnen laten volgen, nodigen we iedere deelnemer vooraf uit voor een kennismakingsmoment op zondag 29 maart 2020 tussen 13 - 17 uur -> GEANNULEERD. Tijdens dit moment toont het kind onder jouw begeleiding wat het al kan . We bepalen dan samen het startniveau.

Meer informatie over deze lessen vind je  terug in de aparte folder of op onze website: http://www.uitinbeerse.be/turbozwemmen-2020