Shoppen

Eerst op koopjesjacht in onze charmante winkelkern

Of het voor schoenen is of kleding, elektro, interieur en inrichting, je vindt in Beerse een zeer uitgebreid aanbod aan trendy winkels en stijlvolle boetieks. Kies voor shoppen in Beerse en kies voor een persoonlijke service en hoge kwaliteit in een charmante winkelkern.

De handelaars spelen volop in op nieuwe trends en regelmatig kan je deelnemen aan een leuke win-actie. Ook de jaarlijkse braderij is één groot feest! De deuren worden dan ver opengegooid, er is muziek en kinderanimatie en de modeshows en demonstraties maken het helemaal compleet. De zomer kan dan beginnen.

> je maakt iedereen blij met de Beerse Cadeaubon

daarna kraakverse producten kopen op wekelijkse markt

Een mooie aanvulling op de gevestigde handel vind je ’s woensdags op de wekelijkse markt op het kerkplein. Koop er groenten en fruit recht van de veiling, verse vis en lekkere kazen, ovenvers brood en heerlijke olijven! Maar ook voor een volledig nieuwe outfit en mooie accessoires kan je er terecht.

Bovendien is de markt de ideale ontmoetingsplek voor een gezellige babbel terwijl je smult van een bakje versgebakken kibbeling, een warme wafel of een lekkere hamburger.

elke woensdag - 8 tot 12.30 uur - Kerkplein Beerse - meer info: vaart@beerse.be

en als afsluiter lekker nagenieten

Een smakelijk hapje of drankje in één van de vele horecazaken als afsluiter van een dagje shoppen is de kers op de taart!

> ontdek hier meer over horeca in Beerse
Bezig met laden...