Sportvormingen

Met dit aanbod krijgen sportbestuurders, trainers, leerkrachten lichamelijke opvoeding of sporters de kans om een opleiding te volgen. Want wie zich regelmatig bijschoolt, draagt bij aan de kwaliteit van de sport in zijn gemeente, school of sportclub. Er is keuze uit een ruim aanbod dus inschrijven maar!

 

Sportvormingen voorjaar 2019 

Bij downloads vinden jullie een overzicht van sportvormingen in het voorjaar 2019 in de provincie Antwerpen.

Met deze folder heb je een mooi overzicht van sportvormingen en kom je via een link rechtstreeks bij een website of contactpersoon waar je meer info krijgt of waar je kunt inschrijven.

 

Sporttaping

Taping en bandages worden al sinds oudsher gebruikt in de sport en zijn nu meer dan ooit zichtbaar. Ze worden gebruikt om de prestatie te optimaliseren, en kunnen zowel gewrichten als spieren ondersteunen. Uiteraard is het van belang om te weten welk materiaal je moet gebruiken en welke gepaste techniek je hiervoor moet toepassen. Dit zorgt er dan voor dat een sporter met minder last of met meer stabiliteit zijn of haar sport nog kan uitoefenen.
Via deze cursus zullen deze principes worden aangeleerd en ook in de praktijk worden toegepast zodat dit direct bruikbaar is in je sport.

Wanneer? 

Donderdag 28 maart van 19 tot 22 uur

Waar? 

GC De MARc/kT, Markt 1, 2330 Merksplas

Voor wie? 

Trainers, begeleiders en sporters

Lesgever?

Joppe Vermeulen, Kineworks

Kostprijs?

25 euro

Inschrijvingen?

Inschrijven vóór 20 maart 2019 online via deze link https://docs.google.com/forms/

Meer informatie?

Sportregio Noorderkempen, 014 44 33 22, sportregionoorderkempen@gmail.com