Toerisme

***CORONAMAATREGELEN***

Toeristische brochures verkrijgbaar op bestelling

Omwille van de coronamaatregelen bieden we een aantal toeristische publicaties ook op bestelling aan. Vul het bestelformulier in, doe je eventuele betaling en daarna sturen we de bestelling met de post op.

Het toeristisch infokantoor is geopend tijdens de normale uren. Je vindt er een ruim aanbod aan actuele toeristische informatie uit de Kempen.

>>> plaats hier je bestelling <<<

Welkom in Buitengewoon Beerse

Beerse ligt in het hartje van de Antwerpse Kempen en behoort tot het arrondissement Turnhout.

Vanuit welke hoek je onze gemeente ook bekijkt, telkens ontdek je een ander karakter. Denk maar aan de rijke steenbakkerijgeschiedenis met de oude kleiputten – nu pareltjes van natuurgebieden. Of aan de uitgestrekte weiden en velden, aan bossen om urenlang in te verdwalen en aan het kanaal Dessel-Schoten dat als een blauwe ader onze gemeente doorkruist.

Ben je klaar om Beerse’s mooiste plekjes te ontdekken? Doe je wandelschoenen aan of spring op je fiets en trek eropuit. Nagenieten kan tijdens een culinaire pauze bij één van de vele horecazaken.

TIP! Vraag hier je gratis toeristische kaart boordevol inspiratie aan.

Bereikbaarheid

Je kan onze gemeente gemakkelijk bereiken via afrit 22 van de E34 Antwerpen–Eindhoven. Er is een goede busverbinding met o.a. Turnhout en Antwerpen. Pleziervaarders doorkruisen onze gemeente dan weer vanop het kanaal Dessel-Schoten.

Bezig met laden...