praktische informatie Vaart Podium

ONZE CORONAGARANTIE

Wij organiseren enkel voorstellingen in de meest veilige omstandigheden, dat wil zeggen: 

  • Groen licht van alle overheden. 
  • Volgens de regels van het dan geldende basisprotocol cultuur van de Vlaamse overheid. Dit protocol omvat alle bepalingen rond hygiënische maatregelen, afstandsregels, mondmaskers, verluchting, CO2-meters, enzoverder.

Als corona het doorgaan van een voorstelling beïnvloedt, ben je nooit je geld van je gekochte tickets kwijt.

  • Bij het verplaatsen van de voorstelling naar een nieuwe datum, kan je steeds kiezen voor de nieuwe datum, je tickets verplaatsen naar een andere voorstelling of je geld terugkrijgen.
  • Bij het annuleren van een voorstelling kan je kiezen om je tickets te verplaatsen naar een andere voorstelling of je geld terug te krijgen.

RESERVEREN

De ticketverkoop start op woensdag 2 juni 2021 vanaf 9 uur. 

Je kan tickets bestellen op volgende manieren:

Je kan geen tickets bestellen via e-mail of onze sociale mediakanalen.

Opgelet! Afhankelijk van de coronamaatregelen zou het kunnen dat de zitplaatsen op het moment zelf worden toegewezen. Staan er toch stoelnummers op je ticket, dan zijn die mogelijk niet geldig.

Hoe je tickets ontvangen

Bestel je via www.vaartwebshop.be, dan krijg je na betaling meteen je tickets in je mailbox.

Bestel je je tickets telefonisch (tel. 014 600 770), dan verwerken we je aanvraag manueel en sturen je binnen twee werkdagen een factuur. Je reservatie is pas definitief na betaling. Na ontvangst van de betaling sturen we je de tickets per e-mail. Wens je de tickets via de post te ontvangen? Dan betaal je een administratiekost van 1 euro.

Tickets die aan de Vaart-balie worden aangekocht, reken je meteen af - bij voorkeur met bancontact - en krijg je onmiddellijk mee.

Uitverkocht en wachtlijst

Is de voorstelling uitverkocht, dan noteren we je bestelling op de wachtlijst. We nemen in chronologische volgorde contact op met de mensen op de wachtlijst wanneer er tickets vrijkomen.
Wil je niet op de wachtlijst opgenomen worden? Zeg het ons.

Tickets verloren of vergeten

Ben je je tickets verloren of vergeten? Geen nood! De computer heeft al je gegevens geregistreerd. Via je account op de webshop kan je je tickets opnieuw downloaden.

Ticketprijzen en kortingen

JUNIPRIJS

Bestek je je tickets in juni, dan ontvang je per ticket 2 euro korting op de aangegeven prijs.
De Juniprijs is niet cumuleerbaar met het UiTPAS- en EDC kortingstarief.

KORTINGSTARIEF VOOR -26

Ben je jonger dan 26 jaar? Dan heb je recht op een korting van 5 euro per ticket.

GROEPSKORTING

Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting op de basis- of kortingsprijs op voorwaarde dat de tickets vooraf gereserveerd worden.
Professionele begeleiders van groepen (tehuizen of instellingen) krijgen gratis toegang. Deze tickets kunnen enkel telefonisch of aan de balie gereserveerd worden.

KORTINGSTARIEF UiTPAS KEMPEN

Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan krijg je een korting van 80% op de basisprijs.
Kom je tickets reserveren aan de balie of bel naar tel. 014 600 770. Houd je UiTPASnummer bij de hand. 

Omdat je de UiTPAS moet tonen, kan je de tickets met deze korting enkel aan de Vaart-balie in GC 't Heilaar kopen.

EUROPEAN DISABILITY CARD

Heb je een EDC-kaart, dan krijg je 50% korting op de basisprijs bij de aankoop van jouw ticket. Omdat je de EDC-kaart moet tonen, kan je de tickets met deze korting enkel aan de Vaart-balie in GC 't Heilaar kopen.

ANNULEREN

Betaalde tickets kunnen niet terugbetaald, omgeruild of vervangen worden tenzij de voorstelling wordt afgelast. Lees ook onze coronagarantie bovenaan deze pagina.

ROLSTOELGEBRUIKER, SLECHTZIEND OF –HOREND?

Ben je rolstoelgebruiker, slechtziend of -horend, vermeld dit dan bij je reservatie. We houden voor zover mogelijk rekening met jouw specifieke behoeften.

COMMUNICATIE OVER DE VOORSTELLING

Enkele dagen voor de voorstelling ontvang je van ons een e-mail met de laatste informatie over de voorstelling. Vergeet daarom niet om bij reservatie je e-mailadres te vermelden.

DAG VAN DE VOORSTELLING

Kom op tijd

Dat betekent minstens een kwartier voor het aangekondigde beginuur. De voorstellingen beginnen steeds stipt!
De avondkassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open. Je kan dan geen tickets voor andere voorstellingen kopen.

Belangrijk! Niet gebruikte tickets en reeds betaalde tickets worden nooit terugbetaald.

Locatie en parking

De voorstellingen vinden plaats in GC ’t Heilaar - Heilaarstraat 35 - 2340 Beerse, tenzij anders aangegeven.
GC ’t Heilaar heeft een ruime parking waarvan 2 plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers. Je kan ook parkeren op het kerkplein dat op ca. 10 minuutjes stappen van GC ’t Heilaar ligt.

Woon je in de buurt? Dan moedigen we je graag aan om te voet of met de fiets te komen. GC ‘t Heilaar beschikt over een ruime, deels overdekte fietsenstalling.

Eten, drinken en opnames

Het is verboden te eten, te drinken of te roken in de zaal. Gsm’s moeten worden uitgezet en alle opnames (beeld en/of geluid) zijn verboden.

Toog (voor en na de voorstelling)

Afhankelijk van de coronamaatregelen wordt er voor en na de voorstelling wel/geen toog uitgebaat. We trachten je hierover te informeren via de servicemail die je enkele dagen voor de voorstelling ontvangt.