Vaart Podium Praktisch

RESERVEREN

Je kan tickets bestellen op volgende manieren:

Je kan geen tickets bestellen via e-mail of onze sociale mediakanalen.

Een Beerse Vol Leven-ABO reserveer je via www.beersevolleven.be.

Hoe je tickets ontvangen

Bestel je via www.vaartwebshop.be, dan krijg je na betaling meteen je tickets in je mailbox.

Bestel je je tickets telefonisch (tel. 014 615 615), dan verwerken we je aanvraag manueel en sturen je binnen twee werkdagen een factuur. Je reservatie is pas definitief na betaling. Na ontvangst van de betaling sturen we je de tickets per e-mail.
Wens je de tickets via de post te ontvangen? Vermeld dit dan bij je bestelling. Je betaalt hiervoor bijkomend een administratiekost van 1 euro.

Tickets die aan de Vaart-balie worden aangekocht, reken je meteen af - bij voorkeur met bancontact - en krijg je onmiddellijk mee.

Uitverkocht en wachtlijst

Is de voorstelling uitverkocht, dan noteren we je bestelling automatisch op een wachtlijst. We nemen in chronologische volgorde contact op wanneer er tickets vrijkomen.

Laat het ons weten wanneer je niet op de wachtlijst wil opgenomen worden.

Tickets verloren of vergeten

Ben je je tickets verloren of vergeten? Geen nood! De computer heeft al je gegevens geregistreerd. Via je account op de webshop kan je je tickets opnieuw downloaden.

Bestelde je telefonisch of aan de balie tickets, dan kan je ons een mail sturen om een duplicaat aan te vragen.

Ticketprijzen en kortingen

JUNIPRIJS

Koop je je tickets vóór 1 juli 2023, dan geniet je van een vroegboekkorting van 2 euro per ticket op het basistarief.

KORTINGSTARIEF VOOR -26

Ben je jonger dan 26 jaar? Dan heb je steeds recht op een korting van 5 euro per ticket.

GROEPSKORTING

Groepen vanaf 10 personen krijgen 10 % korting op de basis- of kortingsprijs op voorwaarde dat de tickets vooraf gereserveerd worden.

Professionele begeleiders van groepen (tehuizen of instellingen) krijgen gratis toegang. Deze tickets kunnen enkel telefonisch of aan de balie gereserveerd worden.

KORTINGSTARIEF UiTPAS KEMPEN (KANSENKORTING)

Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan krijg je een korting van 80% op de basisprijs. Kom je tickets reserveren aan de balie of bel naar tel. 014 615 615. Houd je UiTPAS-nummer bij de hand.

Online tickets kopen is niet mogelijk als je wil genieten van de UiTPAS-korting. Omdat je de UiTPAS moet tonen, kan je de tickets met deze korting enkel aan de Vaart-balie in GC 't Heilaar kopen.

EUROPEAN DISABILITY CARD

Houders van een EDC krijgen 50% korting op de basisprijs bij de aankoop van hun ticket.

Omdat je de EDC-kaart moet tonen, kan je de tickets met deze korting enkel via de Vaart-balie bestellen.

TICKETVERKOOP DERDEN

Vaart ondersteunt ook andere organisaties bij de organisatie van hun podiumvoorstellingen door bijvoorbeeld de tickets te verkopen. Deze organisaties bieden niet altijd reducties aan.

ANNULEREN

Betaalde tickets worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen tenzij de voorstelling wordt afgelast of verplaatst.

ROLSTOELGEBRUIKER, SLECHTZIEND OF –HOREND?

Ben je rolstoelgebruiker, slechtziend of -horend, vermeld dit dan bij je reservatie. We houden voor zover mogelijk rekening met jouw specifieke behoeften.

COMMUNICATIE OVER DE VOORSTELLING

Enkele dagen voor de voorstelling ontvang je van ons een e-mail met de laatste informatie over de voorstelling. Vergeet daarom niet om bij reservatie je e-mailadres te vermelden.

DAG VAN DE VOORSTELLING

Kom op tijd

Dat betekent minstens een kwartier voor het aangekondigde beginuur. De voorstellingen beginnen steeds stipt! Na aanvang van de voorstelling, mag je de zaal niet meer betreden.
De avondkassa is vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling open. Je kan dan geen tickets voor andere voorstellingen kopen.

Belangrijk! Niet gebruikte tickets en reeds betaalde tickets worden nooit terugbetaald.

Locatie en parking

De voorstellingen vinden plaats in GC ’t Heilaar - Heilaarstraat 35 - 2340 Beerse, tenzij anders aangegeven in de brochure.

GC ’t Heilaar heeft een ruime parking waarvan 2 plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers. Je kan ook parkeren op het kerkplein dat op ca. 10 minuutjes (800 m) stappen van GC ’t Heilaar ligt.

Woon je in de buurt? Dan moedigen we je graag aan om te voet of met de fiets te komen.

Eten, drinken en opnames

Het is verboden te eten, te drinken of te roken in de zaal. Gsm’s moeten worden uitgezet en alle opnames (beeld en/of geluid) zijn verboden.

Toog (voor en na de voorstelling)

Voor en na de voorstelling wordt onze toog uitgebaat door erkende verenigingen van Beerse.