praktische informatie Vaart Podium

RESERVEREN

De ticketverkoop voor Vaart Podium Seizoen 2019-2020 start op maandag 3 juni om 9 uur.
Wie in juni reserveert, pakt bovendien flinke kortingen.

Lees hieronder bij 'Ticketprijzen en kortingen' hoe je kan profiteren van onze nieuwe kortingsformule.

Je kan tickets bestellen op volgende manieren:

  • online, via www.vaartwebshop.be
  • telefonisch, op het nummer 014 600 770
  • aan de Vaart-balie in GC 't Heilaar

Rekeningnummer Vaart
BE84 0910 1959 7059

VAART-WEBSHOP

Onze webshop is dag en nacht open. Bestel je via www.vaartwebshop.be, dan krijg je na betaling meteen je tickets.

Opgelet, voordat je via de webshop kan bestellen, moet je een account aanmaken.

VAART-BALIE GC ‘t HEILAAR

Bestel je je tickets telefonisch (tel. 014 600 770) of aan de balie, dan kan dat tijdens de openingsuren. We verwerken je aanvraag manueel en sturen je binnen twee werkdagen een factuur.
Je reservatie is pas definitief na betaling. Na ontvangst van de betaling sturen we je de tickets per e-mail. Wens je de tickets via de post te ontvangen? Dan betaal je een administratiekost van 1 euro.

UITVERKOCHT EN WACHTLIJST

Is de voorstelling uitverkocht, dan noteren we je bestelling op de wachtlijst. We nemen in chronologische volgorde contact op met de mensen op de wachtlijst wanneer er tickets vrijkomen.
Wil je niet op de wachtlijst opgenomen worden? Zeg het ons.

TICKETS VERLOREN OF VERGETEN?

Ben je je tickets verloren of vergeten? Geen nood! De computer heeft al je gegevens geregistreerd. Via je account op de webshop kan je je tickets opnieuw downloaden.

ANNULEREN

Betaalde tickets kunnen niet terugbetaald, omgeruild of vervangen worden tenzij de voorstelling wordt afgelast.

ROLSTOELGEBRUIKER, SLECHTZIEND OF –HOREND?

Ben je rolstoelgebruiker, slechtziend of -horend, vermeld dit dan bij je reservatie. We houden voor zover mogelijk rekening met jouw specifieke behoeften.

TICKETPRIJZEN EN KORTINGEN

JUNIPRIJS

Bestel je je tickets in juni, dan verwennen we je met een straffe korting van 2 euro per ticket. De korting geldt vanaf het eerste ticket, dus het maakt niet uit of je tickets koopt voor 1, 2 of 6 voorstellingen.
De enige voorwaarde is dat je je tickets reserveert tussen 3 juni om 9 uur en 30 juni vóór middernacht. Vanaf 1 juli is het onherroepelijk gedaan met de juniprijs en betaal je de basisprijs vermeld in de brochure.

Opgelet! Dit tarief geldt enkel voor voorstellingen aangeduid met het juniprijs-symbool. Voor de andere voorstellingen bestaat er geen korting op de vermelde prijzen.

De juniprijs is niet van toepassing op de UiTPASkorting.

KORTINGSTARIEF VOOR -26 en +60 JARIGEN

Ben je jonger dan 26 jaar? Dan heb je recht op een korting van 6 euro per ticket. Ouder dan 60 jaar? Dan geven we je 1 euro korting per ticket cadeau.
Maar er is meer: bestel je tickets in juni, dan profiteer je óók van de juniprijs! Bovenop jouw ticketprijs krijg je een straffe korting van 2 euro per ticket!

GROEPSKORTING

Groepen vanaf 10 personen krijgen 10 % korting op de basis- of kortingsprijs op voorwaarde dat de tickets vooraf gereserveerd worden.

Professionele begeleiders van groepen (tehuizen of instellingen) krijgen gratis toegang. Deze tickets kunnen enkel telefonisch of aan de balie gereserveerd worden.

KORTINGSTARIEF UiTPAS KEMPEN

Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan krijg je een korting van 80% op de basisprijs op alle voorstellingen in deze brochure.
Kom je tickets reserveren aan de balie of bel naar tel. 014 600 770. Houd je UiTPASnummer bij de hand. 

Online tickets kopen is niet mogelijk als je wil genieten van de UiTPAS-korting.
Hier lees je meer over de UiTPAS, spaar- en/of kortingskaart waar je mee buiten komt!

LAST MINUTE VOORDEEL UiTPAS

Zijn er op de dag van de voorstelling nog plaatsen beschikbaar? Dan koop je ze met 25 UiTPAS-punten voor de helft van de prijs.
Lever je 50 punten in, dan geniet je helemaal gratis van de voorstelling!

Let op: dit voordeel geldt enkel bij de voorstellingen van het seizoen 2019/2020 georganiseerd door Vaart.

COMMUNICATIE OVER DE VOORSTELLING

Enkele dagen voor de voorstelling ontvang je van ons een e-mail met de laatste informatie over de voorstelling. Vergeet daarom niet om bij reservatie je e-mailadres te vermelden

 

DAG VAN DE VOORSTELLING

KOM OP TIJD

Dat betekent minstens een kwartier voor het aangekondigde beginuur. De voorstellingen beginnen steeds stipt!
De avondkassa is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open. Je kan dan geen tickets voor andere voorstellingen kopen.

Belangrijk! Niet gebruikte tickets en reeds betaalde tickets worden nooit terugbetaald.

LOCATIE EN PARKING

De voorstellingen vinden plaats in GC ’t Heilaar - Heilaarstraat 35 - 2340 Beerse, tenzij anders aangegeven. 
GC ’t Heilaar heeft een ruime parking waarvan 2 plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers.Je kan ook parkeren op het kerkplein dat op ca. 10 minuutjes stappen van GC ’t Heilaar ligt.

Woon je in de buurt? Dan moedigen we je graag aan om te voet of met de fiets te komen. GC ‘t Heilaar beschikt over een ruime, deels overdekte fietsenstalling.

ETEN, DRINKEN EN OPNAMES

Het is verboden te eten, te drinken of te roken in de zaal. Gsm’s moeten worden uitgezet en alle opnames (beeld en/of geluid) zijn verboden.

TOOG (VOOR EN NA DE VOORSTELLING)

Voor bijna elke voorstelling organiseert een vereniging van Beerse of Vlimmeren de bar. Ze bepalen zelf de prijs en het aanbod. Dus elke voorstelling is ook op dat gebied weer een verrassing.