We are open

Het sportpark van de toekomst!

Een toegankelijk beweegpark, daar streven we naar. Het sportpark van de toekomst zal er allicht anders uit zien dan nu. Hoe ziet jouw ideale sportpark er binnen een aantal jaar uit?

  • We creëren een toegankelijk sportpark voor iedereen
  • Er is een ruim aanbod aan sportfaciliteiten beschikbaar
  • Sportclubs zetten hun deuren open met een open & inclusief sportbeleid

Waarom?

Sport evolueert constant. Vele trends en de opkomst van nieuwe technologieën tonen dat aan. Zowel het belang van teamsport als ook de individuele sporters staat binnen een open en toegankelijk sportpark centraal. We Are Open wilt haar visie en het concept van open sportclubs bekend maken. Door een toegankelijk beleid binnen de clubs te ontwikkelen, zal ook de mogelijkheid ontstaan om samen een open & belevingsvol sportpark te creëren.

Wie zijn wij

In samenwerking met de sportdienst van Beerse organiseren we dit jaar allerlei initiatieven om te peilen naar het sportpark van de toekomst. Vol trots dragen we de visie van We Are Open met ons mee. Lyanca, Nette, Giann & Emma, dat zijn wij. Vier ijverige studenten Sport- en Cultuurmanagement. We willen jullie stem horen om jullie wens voor de toekomst in kaart brengen.

Visie

Een open sportpark is een ontmoetingsplaats voor iedereen. Sporten, bewegen of gewoon gezellig samen zijn, alles is mogelijk. De individuele sporter kan gebruik maken van tal van faciliteiten, maar ook clubs worden toegankelijker. De mentaliteit 'We Are Open' vertaalt zich in het toekomstige sportbeleid van sportclubs. Het 'open' concept zal steeds belangrijker worden.

Attractief

Het sportpark is aantrekkelijk en speelt in op trends en innovatie. Er zijn onder andere tal van belevingsvormen aanwezig.

Toegankelijk

Faciliteiten kunnen slim & meer gebruikt worden.

Verbonden

Sport is een bindende factor voor leden & niet-leden en vormt een ontmoetingsplaats

Jouw stem telt!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, want elke stem, elk idee en ieders visie telt! Samen bouwen we het sportpark van de toekomst! Samen werken we naar een toegankelijk¬† beweegpark. Breng je ideeën naar buiten, want We Are Open!

Hou ons in de gaten!

Facebook: Sport Beerse

Instagram: @sportbeerse

E-mail: weareopen@beerse.be

Adres: Rerum Novarumlaan 31, 2340 Beerse