Zeemeermin/man zwemmen

Verjaardagsfeestjes

Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje voor je zoon/dochter? Een unieke activiteit voor echte waterratten? Volledig georganiseerd en zelf tijd om mee te genieten?

Vlot kunnen zwemmen is een vereiste om plezier te kunnen beleven aan het verjaardagsfeestje.*

*Aangezien we merken dat het gemiddelde zwemniveau van kinderen sinds de coronacrisis achteruit gegaan is, wordt de minimumleeftijd voor deelname aan de zeemeermin/man feestjes tijdelijk opgetrokken tot 10 jaar

Wat?

Onder begeleiding van een ervaren monitor krijgen de kinderen een 1,5 uur durende initiatie in het water. Ze leren als een volleerde zeemeermin- of man bewegen door het water met een echte zeemeermin/man staart! Nadien mogen ze nog een half uur vrij spelen in het water! Wanneer ze uitgehongerd weer omgekleed zijn, kunnen ze naar hartenlust gaan smullen in de cafetaria, de tafel staat gedekt!

Achteraf krijgen ze allemaal ook een zeemeermin/man certificaat mee naar huis met foto als aandenken van hun geweldige namiddag!

Prijs?
  10 kinderen 9 kinderen 8 kinderen 7 kinderen
Feestje met croque, pannenkoek of smoske + drankje 230 euro 225 euro 219 euro 214 euro
Feestje met hotdogs + drankje 250 euro 243 euro 235 euro 228 euro
Feestje met frietjes & gefrituurde hapjes + drankje 280 euro 270 euro 259 euro 249 euro

Voor een sessie zonder catering betaal je 175 euro.

Reservatie?

Voor een zeemeermin/man feestje reserveer je minimum 3 weken vooraf. Reserveren kan via e-mail of aan de balie van het sportcentrum. Het definitieve aantal personen stuur je ons 1 week van tevoren door. Je betaalt bij aanvang van de activiteit. *Bij annulatie zal een standaard werkingskost van 50 euro in rekening worden gebracht.

Bij reservatie van je feestje ontvang je ook onmiddellijk de uitnodigingen om naar al je vrienden & vriendinnetjes te sturen!

Reserveer nu & kom deze superleuke nieuwe activiteit uitproberen!