Zomer in Beerse

Vier vakantie vanuit je eigen achtertuin; vink de activiteiten uit onze zomeragenda af, (her)ontdek de ruime omgeving en laat je af en toe eens culinair verwennen door een van onze chefs.

Op deze pagina vind je heel wat inspiratie!

Ruim activiteitenaanbod

Dankzij heel wat organisatoren kan je kiezen uit een ruim activiteitenaanbod, zoals o.a.  openluchtcinema, geocaching, fietstochten, gezinswandelingen en sportinitiaties.

Afhankelijk van de maatregelen voor grotere evenementen kan je deze zomer ook de Worstenfeesten, Summerjam en Beach 2021 aan je planning toevoegen!

Klik hier om meteen naar de agenda te gaan.

Verken de Kempen vanuit Basecamp Beerse

Doen!

Smeer je benen in voor een flinke dagtocht langs het wandel- of fietsknooppuntennetwerk.

In het toeristisch infokantoor in GC ’t Heilaar vind je een groot aanbod aan gratis fietsfolders en andere toeristische informatie uit de streek zoals de gratis Kempen Vakantiegids 2021.

Enkele leuke tips in de regio:

Heb jij ook een leuke UiT-tip in de regio voor families? 
Laat het ons weten, dan vullen we het lijstje verder aan.

(Foto)zoektochten per fiets

Wandelzoektochten

Vergeet je picknick niet

Onderweg kies je een idyllisch plekje om je deken uit te spreiden en te genieten van een heerlijke picknick. Tover die huisgemaakte lekkernijen maar op tafel of bestel vooraf een picknickpakket bij een van onze lokale horecazaken.

Terraske doen?

We hebben het lang genoeg moeten missen: een lekker drankje en een gezellige babbel op een zonovergoten terras. Terrasjes doen en etentjes mogen daarom niet ontbreken op jouw zomerse bucketlist. #supportyourlocals

Stuur je ons een kaartje?

Wij zijn benieuwd naar jouw avonturen! Stuur ons gerust een kaartje of deel je staycation-avonturen online met de hashtag #zomerinbeerse.

Actueel

Slideshow active dia 1 van

Bezig met laden...