Zomervakantie

Watersplash mini (geboortejaar 2016 - 2017)

maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 juli 2024

Ben jij ook zo’n grote waterrat? Dan is deze watersplash week echt iets voor jou! Elke dag nemen we een frisse duik in het zwembad. We wisselen leuke spelvormen zoals estafettes, hindernisbanen en survivalzwemmen af met supercoole activiteiten zoals de waterballen en het pretbad. Als kers op de taart staat er ook een heuse initiatie ‘indoor SUP-pen’ op het  programma. Altijd al eens op zo’n groot surf- of SUPboard willen staan? Waag dan nu je kans! De rest van de dag spelen we vrolijk verder in de sporthal met onder andere archery tag en een wedstrijdje op onze stormbaan.

Een ORKA-diploma of een diploma van 50m is aangewezen om plezier te kunnen beleven aan dit kamp!

Watersplash junior (geboortejaar 2012 - 2015)

maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 juli 2024

Krijg jij ook geen genoeg van plonzen in het water, schrijf je dan zeker in voor de watersplash juniorweek. Plezier in het zwembad wisselen we af met sport en spel op het droge. We lopen met de waterballen over het water en gaan als haai of zeemeermin op zoek naar de schat. Een duik in het pretbad mag ook zeker niet ontbreken. Op andere momenten gaat de pret verder tijdens het beachvolleyballen, squashen of lasershooten! Of leef je helemaal uit met de waterpistolen en waterballonnen!

We trekken er ook een dagje op uit naar de Lilse Bergen voor een extra portie (water)avontuur. Wat dacht je van een vlottentocht of het touwenparcours? Fun verzekerd!

Een ORKA-diploma of een diploma van 50m is aangewezen om plezier te kunnen beleven aan dit kamp!

Beachfun @ de Lilse Bergen (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 juli 2024

Mag het voor jou iets meer zijn? Dan vind je deze watersportweek waarschijnlijk echt geweldig.

Voor de kinderen tussen 6 en 8 jaar staan er watergames op het programma. Spelenderwijs doe je vertrouwen op in het water en beleef je pure fun op het strand. De kinderen gaan zich amuseren op het PELICAN Aquapark, de Mega Sup, de Scuba Orientation en het mega  ganzenbord.

De 9 tot 12-jarigen krijgen een initiatie SUP en ontdekken de leukste watergames zoals balance games en slammer contest. Natuurlijk mag ook hier het PELICAN Aquapark niet ontbreken.

De 13 tot 16-jarigen kunnen zich specialiseren in watersporten. Zij krijgen o.a. initiaties SUP’en. Ook de aquaroller, het opblaasbaar volleybalveld, de mega sup en het PELICAN Aquapark zullen zij ontdekken. Kortom water, strand en fun verzekerd!

Een diploma van 100m is vanuit de organisatie verplicht om deel te kunnen nemen aan dit kamp!

Dance & Move-week (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 juli 2024

Is muziek, dans en plezier maken iets waar je buiten de schooluren veel mee bezig bent? Kom je dan een week lang uitleven op het ritme van hippe muziek. Nu eens hip hop, breakdance of streetdance, dan weer zumba of funkydance. Tussendoor leren we ook hoe je je dansmoves kan filmen en nadien gebruiken in een supercool Tik Tok filmpje. Op vrijdag tijdens de dansshow in GC ’t Heilaar kan je iedereen tonen wat je tijdens deze fantastische week hebt geleerd.

Baboe in de jungle voor kleuters (geboortejaar 2018 - 2019)

maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 juli 2024

Ga jij ook graag mee met Baboe op ontdekking in de jungle? Samen knutselen we toffe dierenmaskers, gaan we op junglezoektocht in het bos of gaan we ons uitleven als kangoeroes op het springkasteel. Wist je dat Baboe ook heel graag een berendansje doet en zich graag verkleedt als een aap of leeuw? Natuurlijk komt hij ook wel een keer echt op bezoek!!!

Bounce Around (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 juli 2024

Kom jij 5 dagen mee slingeren, springen, klimmen en klauteren? We toveren de sporthal om tot een heus springkastelen-paradijs. Leef je helemaal uit op de piratenboot, het klimparcours of de wrecking ball. Ben jij sneller dan je vriend(in) op die megacoole stormbaan of jungle run? Voor de echte durvers is er een free fall attractie. Durf jij vanop 5 meter naar beneden springen? Een frisse duik in het zwembad zorgt tussen al dat springen door voor een welgekomen afkoeling.

Bounce Around en Français (geboortejaar 2008 - 2014)

maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 juli 2024

Viens sauter et amuser avec nous! Niets is zo gemakkelijk als een nieuwe taal spelenderwijs onder de knie krijgen! Frans leren terwijl je plezier beleeft tussen al die springkastelen? Venez avec nous et participez au premier camp sportif en 2 langues! Nous allons sauter, nager, danser,… et beaucoup d’autres jeux sportifs!

De sport- en spelactiviteiten worden afwisselend in het Frans en het Nederlands gegeven. Om zeker te zijn dat elk kind zich op zijn/haar gemakt voelt, wordt dit kamp gegeven door 2-talige monitoren die zowel het Nederlands als het Frans volledig beheersen.

Kermis- & springpret voor kleuters (geboortejaar 2018 - 2019)

maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 juli 2024

Ook onze kleuters mogen zich natuurlijk komen uitleven op al die geweldige springkastelen. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en kom je amuseren op de stormbaan, de klimmuur, de indoor jungle of multiplay. Ben je eerder grote fan van de kermis? We gaan blikwerpen, eendjes vissen en ballonschieten. Ook samen botsauto’s knutselen en een achtbaan kleuren staan zeker op het programma. Tussen al dat springplezier nemen we natuurlijk een frisse duik in het zwembad.

Water & kixx senior (geboortejaar 2006 - 2012)

maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 juli 2024

Voor onze seniors organiseren we dit jaar opnieuw een water & kixxweek boordevol avontuur.

Dinsdag trekken we naar het Cegekastadion van KRC Genk en GoalMine in het gezellige Limburg en staat er ook een bezoek aan het blotevoetenpad op het programma.

Woensdag nemen we de mountainbike richting de Mosten in Hoogstraten. Hier wisselen we het waterskiën af met chillen aan de zwemvijver.

Op donderdag zijn we vroeg uit de veren! We trekken dan naar de Adventure Valley van Durbuy. Hier heb je de keuze uit een via ferrata, 3D labyrinth, tubing slide en nog zoveel meer… Al deze uitstappen wisselen we af met wedstrijdjes padel en squash en een megacoole attractie tijdens het pretbad.

Een ORKA-diploma of een diploma van 50m is aangewezen om plezier te kunnen beleven aan dit kamp!

Virtual Reality (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 15 juli t.e.m. vrijdag 19 juli 2024

Stap samen met je beste vrienden in een andere wereld. Zet je VR-bril op en duik mee in de gekste ‘challenges’. Durf jij een draak te verslaan terwijl je aan een harnas in de lucht hangt? Of daag je liever je makkers uit tijdens een wedstrijdje bal schieten op de X-wall? In het zwembad gaan we VR-snorkelen tussen de vissen en de haaien. En we leven ons in het bos helemaal uit tijdens het Virtuele Tag Game. Kan jij alle verborgen Tags vinden? Als afsluiter van deze geweldige week gaan we op uitstap naar de VR Gamingzone in Turnhout. We spelen er het megacoole zombiespel Mission Z. Er is een virtuele escape room en een heuse tempelzoektocht voor de echte waaghalzen. Kans op adrenaline: 100%. In de virtuele wereld is echt alles mogelijk!

Water fun mini (geboortejaar 2016 - 2017)

maandag 15 t.e.m. vrijdag 19 juli 2024

Voor onze jongste waterratten hebben we een extra stoere watersportweek voorzien vol uitdaging en fun! Kom mee wandelen over het water in die grote ballen of spartelen door het hindernissenparcours! Of hou jij meer van survival zwemmen met je kleren nog aan? Uiteraard mag een ‘1 tegen allen’ in het water tegen de monitoren absoluut niet ontbreken. Samen met je vriendjes ontdekken we die giga-geweldige waterattractie. Ook op het droge kan je je helemaal uitleven tijdens een namiddagje beach-plezier of minigolf.

Een ORKA-diploma of een diploma van 50m is aangewezen om plezier te kunnen beleven aan dit kamp!

Zintuigenweek voor kleuters (geboortejaar 2018 - 2019)

maandag 15 t.e.m. vrijdag 19 juli 2024 

Tijdens deze 5 dagen staan onze zintuigen centraal. We gaan samen op ontdekkingstocht en leren alle zintuigen optimaal benutten. We gebruiken onze neus tijdens een spelletje geurenmemory en proeven met onze mond tijdens het letterkoekenavontuur. Kan jij raden welk dier je hoort tijdens het luisterspel? We maken ook ons eigen blotevoetenpad en gaan op ‘survivaltocht’ in het bos! Wie weet wordt er zelfs een 6e zintuig ontdekt?

Olympische spelen battle (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 augustus 2024

Vorm jij samen met je vrienden een winnend team tijdens de Olympische Spelen Battle? Na de openingsceremonie met het Olympische vuur maken we kleine groepjes die elkaar uitdagen in supertoffe opdrachten. Loop, spring, werp en zwem het snelste of het verste en wie weet krijg jij die gouden medaille of eindig jij op het einde van de week op het podium! Ook niet-alledaagse sporten zoals boksen en schermen staan op het programma!

Te land, ter zee en in de lucht kleuter & mini (geboortejaar 2016 - 2019)

maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 augustus 2024

Onze kleuters en mini’s worden 5 dagen lang uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. We gaan samen rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Durf jij te klimmen en klauteren op dat hoge parcours of blijf je liever veilig met de voeten op de grond  tijdens de ontdekkingstocht in het bos? We duikelen van die megacoole attractie in het zwembad en knutselen een spectaculaire raket! Kom mee en we vliegen er samen in!

Bounce around 2.0 (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 augustus 2024

De Pegger wordt 5 dagen omgebouwd tot een klim- en klauterparadijs. Kom jij ook naar dit knotsgek springkamp waarin je je compleet mag komen uitleven! Tuimelen op de airtrack, jumpen op al die springkastelen of klauteren op die stormbaan! Kortom jumpen, springen,  plezier maken,... Een sportweek voor alle jongeren met veel energie!

Springpret voor kleuters (geboortejaar 2018 - 2019)

maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 augustus 2024

Ook onze kleuters zijn natuurlijk welkom in de Pegger om te komen JUMPEN! Kom met je vriendjes dat speelparadijs vol leuke springkastelen, attracties en hindernisbanen ontdekken. 5 dagen klauteren, klimmen, stuiteren en springen op al die opgeblazen obstakels. Fun en springplezier verzekerd!

Dans de wereld rond (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 augustus 2024

Een week lang dansen we op hippe en funky muziek de wereld rond. We gaan op vakantie en ontdekken typische dansen en choreografieën uit de verschillende werelddelen. We reizen al swingend langs Afrikaanse dans, streetdance en de Samba! Of is Rock-’n-roll eerder iets voor jou? Ook een sessie djembé mag uiteraard niet ontbreken. Natuurlijk vergeten we onze eigen hedendaagse muziek niet! Op vrijdag tonen we aan iedere geïnteresseerde onze danskunsten tijdens de dansshow!

Fiets 3-daagse kleuters & mini (geboortejaar 2016 - 2019)

maandag 12 t.e.m. woensdag 14 augustus 2024

Ben jij al een vaardige fietser of moet je de fietskneepjes eerder nog wat onder de knie krijgen? Iedereen is welkom tijdens de fietsweek! We zorgen samen met de monitoren dat je op een veilige manier kan komen racen, rijden, trappen, ... op jouw fiets. We leren op- en afstappen, starten en stoppen en rijden tussen & op de lijnen. Op het verkeerspark met paaltjes en hindernissen oefenen we uiteraard ook het naast & achter elkaar rijden, het slalommen en het kruisen. Als je dit allemaal kan, komt de politie dit graag eens bekijken en krijg je op het einde van de week je welverdiende fietsdiploma. Ook kinderen die nog niet zonder zijwieltjes kunnen fietsen, zijn van harte welkom op dit kamp! 

Zeemeermin & dans (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 12 t.e.m. woensdag 14 augustus 2024

Ben jij ook op zoek naar een mix van zwemmen, duiken, dansen en swingen? Doe dan met ons je zeemeerminstaart aan en kom je talenten tonen in het zwembad. Is daarnaast ook dansen nog een geweldige passie? Show dan je moves op al die fantastische danschoreografieën. Op woensdag tijdens de mini-dansshow mag je aan iedereen laten zien welke supercoole danspasjes je allemaal hebt bijgeleerd. 

Een orka-diploma of een diploma van 50m is aangewezen om plezier te kunnen beleven aan dit kamp! 

Circus 3-daagse kleuter & mini (geboortejaar 2016 - 2019)

maandag 12 t.e.m. woensdag 14 augustus 2024

Dompel je onder in de wondere wereld van het circus. We gaan in de leer bij een echte artiest, die de grappigste clown en de heldhaftigste acrobaat in ons naar bovenhaalt. Je leert bordjes draaien, balanceren over een slack-line en jongleren met een flowerstick. Of durf jij bovenop die piramide? We bouwen alle grappen en kunsten uiteraard op in functie van de spetterende circusshow die we op woensdag tonen. 

Proevertjes special 3-daagse voor jongeren met en zonder beperking (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 12 t.e.m. woensdag 14 augustus 2024

In samenwerking met Budoschool Kempen, Lentezon Beerse, G-gym Vlimmeren, Tennisclub De Dageraad

Bij welke G-sportclubs kan je allemaal terecht in Beerse en Vlimmeren? Kom ze zeker allemaal eens uitproberen. We proeven van allerlei initiaties aangepast aan de beperking. De verschillende sportclubs laten jou kennismaken met G-gym, G-dans, G-tennis en G-voetbal. Daarnaast wordt de sporthal van Vlimmeren omgetoverd tot een paradijs van toffe spelletjes en sporten. Op het programma staan verder ook nog circustechnieken, dansinitiaties en matcurling. Op woensdag staat een bezoek aan de zorgboerderij Zinvol Buiten in Rijkevorsel op het programma. Hier kunnen ze de dieren (geiten, cavia's en ezels) verzorgen en voederen, pony- en paardrijden, meerijden met de tractor, de groentetuin onderhouden en nog veel meer!

Sport en wetenschappen (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 12 t.e.m. woensdag 14 augustus 2024

Onder het motto 'Mens sana in corpore sano' (een gezonde geest in een gezond lichaam), biedt dit kamp een afwisseling tussen wetenschap en sport. Wou jij ook altijd al weten waarom kunstschaatsers sneller ronddraaien als ze zich klein maken? En waarom oermensen de beste speerwerpers waren? Op deze en nog veel meer wetenschappelijke vragen, ga je na deze week zelf een antwoord kunnen vinden. In de proefjesmobiel gaan we zelf aan de slag met waterraketten, vulkanen en statische elektriciteit. Natuurlijk maken we tussendoor ook graag tijd om ons uit te leven met een spelletje archery tag of hockey. Ontdek samen met ons spelenderwijs de wondere wereld van de wetenschap! 

BMX & Cycle @Sven Nys Cycling Center - uitstap met bus (geboortejaar 2008 - 2014)

vrijdag 16 augustus 2024

Wil jij de nieuwe Wout Van Aert of Mathieu van der Poel worden, ga dan zeker met de bus mee op uitstap naar het Sven Nys Cycling Center in Tremelo. Op het programma staat onder andere BMX'en, boomklimmen, een kickbiketocht en mountainbiken. Tussendoor is er ook een bezoek voorzien aan het Sven Nys belevingscentrum. Misschien komen we hem ook wel in levende lijve tegen! Je hoeft zelf geen fiets of helm te voorzien voor deze uitstap!

Extreme outdoor mini & junior (geboortejaar 2012 - 2017)

maandag 19 t.e.m. vrijdag 23 augustus 2024

Ben jij niet vies van een beetje modder? Hang jij ook graag als een echte slingeraap in de touwen? Dan is dit Extreme outdoor-week het zomerkamp voor jou! Durf jij als een echte waaghals op het hoog touwen- of hindernissenparcours? Of daag jij liever je vrienden uit tijdens een wedstrijdje gelblasten, lasershooten of archery tag? Tijdens deze week vol actie, avontuur en uitdaging gaan we ook op bostrophy en doen we allerlei teambuildingsopdrachten. Om het nog wat avontuurlijker te maken, voorzien we een uitstap naar de Lissenvijver in Geel. Voel de adrenaline stromen tijdens het kampen bouwen, de vlottentocht of het paintballen. Dit wordt een week vol challenges!

Baboe op survival voor kleuters (geboortejaar 2018 - 2019)

maandag 19 t.e.m. vrijdag 23 augustus 2024

Baboe neemt ons mee op ontdekking in het oerwoud! We gaan samen sluipen als slangen, brullen als leeuwen, klauteren als apen en dansen als een (Baboe)beer. We trekken het bos in voor een echte survivaltocht en gaan op zoek naar al die wilde dieren. Baboe wil natuurlijk heel graag met jullie mee. En wie wil er zich niet graag verkleden als tijger of olifant tijdens een echte verkleedoptocht? Natuurlijk trekken we ons avontuur ook door in het zwembad. 

Beachfun senior @de Lilse Bergen (geboortejaar 2008 - 2012)

maandag 19 t.e.m. vrijdag 23 augustus 2024

Ben je op zoek naar een zomerkamp vol waterpret, survival en avontuur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hou je van uitdagende buitensporten in de prachtige natuur? Kom dan samen met je vrienden BMX'en, longboarden, stuntsteppen en ontdek de exclusieve Outdoor Games! Of een grote opblaasbare kubus van 3 meter die je met je vrienden moet proberen te kantelen. Alsof dit nog niet genoeg is, kan je daarenboven genieten van een sessie op het Pelican Aquapark en krijg je een initiatie SUP. Kortom, water, strand en fun verzekerd!

Een diploma van 100m is vanuit de organisatie verplicht om deel te kunnen nemen aan dit kamp!

Proevertjesweek (geboortejaar 2015 - 2019)

maandag 26 t.e.m. donderdag 29 augustus 2024

In samenwerking met B-motion Beerse, BLITS Beerse, Budoschool Kempen, Lentezon Beerse, Turnkring Tuimeling Vlimmeren, Tennisclub De Dageraad & Volley Beerse

Kan jij ook niet kiezen welke sport je graag zou willen gaan doen? Kom dan mee zappen tussen al die verschillende sporttakken die je in Beerse en Vlimmeren kan beoefenen. De sportclubs laten je heel graag kennismaken met voetbal, tennis, volleybal, gymnastiek, dans, reddend zwemmen en ju-jutsu. Deze initiaties wisselen we af met een rustige sessie kinderyoga, padel of beachestafettes. 

Beachsportweek (geboortejaar 2008 - 2017)

maandag 26 t.e.m. donderdag 29 augustus 2024

Wil jij ook nog niet dat de zomer eindigt? Hou jij ook zo van die zomerse sportvibes- en kriebels? Kom dan zeker meedoen met de Beachsportweek! Leef je nog een laatste keer uit met een wedstrijdje frisbee, Kanjam of beachvolleybal. En sluit samen met je vrienden de zomer op een spetterende manier af met een frisse duik in het zwembadwater of een verkoelend waterspelletje! 

Urban sports week (geboortejaar 2008 - 2015)

maandag 26 t.e.m. donderdag 29 augustus 2024

Ben jij gek van extreme en coole sporten? Dan is dit echt een kamp voor jou! Een ollie, kickflip of grinden, je leert het allemaal tijdens de initiatie skaten! Ook een sessie parcours, pannavoetbal, 3x3 basket en Calisthenics mag uiteraard niet ontbreken. Wil jij liever steppen of inline skaten, mag dit natuurlijk ook. Durf jij op 4 wielen die hellingen af of is dat free runnen eerder iets voor jou? Elke coole gast of gave meid is welkom!

Deelnemers dienen te beschikken over een skateboard, step of inline skates. Breng ook zeker een HELM en BESCHERMMATERIAAL mee! 

Kampioenenweek voor kleuters (geboortejaar 2018 - 2020)

maandag 26 t.e.m. donderdag 29 augustus 2024

Word jij onze grootste kampioen? We zetten deze week iedereen op het podium! Ben jij een creatief knutselwonder of eerder een rekentalent? Of fiets jij sneller dan Wout Van Aert en trap je harder dan Lukaku? Naar deze talenten gaan we op zoek! Want iedereen is kampioen deze week! Tussendoor knutselen we ook onze eigen beker of medaille en maken we een heuse kampioenenoptocht. Eindigen doen we op donderdag met een diploma uitreiking voor IEDEREEEN, want IEDEREEN = KAMPIOEN