Zomervakantie

Beachfun @ de Lilse Bergen

maandag 4 juli t.e.m. vrijdag 8 juli 2022

Ben jij een echte waterrat? Dan is deze watersportweek zeker iets voor jou! Water, strand en fun verzekerd!

Zeemeermin- & dansweek

maandag 4 juli t.e.m. vrijdag 8 juli 2022

Voor échte dansliefhebbers die af en toe ook graag wat anders willen! Gevarieerde danssessies met opzwepende beats en uitdagende choreografieën worden op regelmatige basis afgewisseld met zeemeermin- en duikavonturen in het zwembad.

Urban gamesweek (Nieuw!)

maandag 4 juli t.e.m. vrijdag 8 juli 2022

Kom tijdens de Urban Gamesweek samen met je vrienden proeven van al die nieuwe coole sporten. Sessies Kanjam, Wackitball, Spikebal, Lacrosse, Arrow Tag en Dodgeball worden afgewisseld met recreatieve sportspelen.

Van top tot teen kriebelweek voor kleuters (Nieuw!)

maandag 4 juli t.e.m. vrijdag 8 juli 2022

Kijk, voel, doe, beweeg! Een ganse week spelplezier met onze 5 zintuigen als uitgangspunt. Elke dag gaan we op ontdekking en trekken we onze ogen en oren open! Ter afwisseling van het programma in het sportcentrum gaan we een dag proefjes doen in Hidrodoe en maken we plezier op het blote voeten pad!

Jump- & funweek

maandag 11 juli t.e.m. vrijdag 15 juli 2022

Een hele week boordevol springpret met al die knotsgekke springkastelen. Kom jij mee slingeren, springen, klimmen en klauteren? Tijdens het 2e deel van de week trekken we naar het trampolinepark Superjump in Geel. 

Springplezier voor kleuters

maandag 11 juli t.e.m. vrijdag 15 juli 2022

Een week gevuld met springkastelen. Deze sport- en spelweek voor kleuters staat in het teken van springplezier. Tijdens het 2e deel van de week trekken we naar speelparadijs Circus Bruul in Geel. 

Dansweek

maandag 1 augustus t.e.m. vrijdag 5 augustus 2022

Hier is hij dan weer .. de dansweek voor jongeren. Een week lang dansen op hippe muziek. Nu eens hip hop, breakdance of streetdance, dan weer zumba of funkydance.

Soccer & Funweek

maandag 1 augustus t.e.m. vrijdag 5 augustus 2022

Zowel voor de beginners als voor de talentvolle jeugdspelers is dit een ideale voorbereiding op het komende voetbalseizoen. Je kunsten tonen in de voetbalarena, pole soccer en een pannakooi, afgewisseld met een sessie freestyle en zaalvoetbal in de sporthal. 

Waterkixx Junior

maandag 1 augustus t.e.m. vrijdag 5 augustus 2022

Waterpret voor waterratten, gecombineerd met avontuur op het droge! De juniors kunnen zich deze week niet alleen uitleven op o.a. onze attractie of tijdens een sessie zeemeermin zwemmen, maar trekken er ook een dag op uit naar de Lilse Bergen. Een zwemdiploma van 100m is aangewezen om plezier te kunnen beleven aan dit kamp. 

Waterkixx Senior

maandag 1 augustus t.e.m. vrijdag 5 augustus 2022

Een week vol water & kixx voor de 12-plussers! Wat dacht je van een raftavontuur op de Maas? Buitelen en springen op het Aquapark? Je brein breken tijdens ons escape game? Dit en nog veel andere spannende activiteiten staan op het programma! Een zwemdiploma van 100m is aangewezen op plezier te kunnen beleven aan dit kamp. 

Dierenspelweek voor kleuters

maandag 1 augustus t.e.m. vrijdag 5 augustus 2022

Duikelen als dolfijnen in het water, sluipen door het bos of klimmen en klauteren als aapjes ... Het staat allemaal op het programma van deze superleuke week in dierenthema! Als afsluiter van de week kiezen we voor een uitstap naar kinderspeelboerderij "Het Ollemanshoekje". 

Fietsweek voor kleuters

maandag 8 augustus t.e.m. vrijdag 12 augustus 2022

Zowel voor vlottere durvers als de eerder voorzichtige kleuter staat deze klassieker ook dit jaar weer op het programma. Fietsparcoursen en gevarieerde opdrachten met de fiets worden elke dag afgewisseld met andere leuke spelvormen of een verfrissende duik in het zwembad!

Virtual Reality - week

maandag 8 augustus t.e.m. vrijdag 12 augustus 2022

Wil jij graag ook eens een andere wereld induiken? Daag je beste vrienden uit voor de gekste challenges in de nieuwe virtuele werelden boordevol avontuur. Ook een duik in het zwembad staat deze week op het programma. 

MTB- & BMX- Tweedaagse

maandag 8 augustus t.e.m. dinsdag 9 augustus 2022

Deze tweedaagse staat in het teken van fietsplezier. Onze startbasis is de Pegger in Vlimmeren, maar we trekken er twee dagen fietsend op uit. We trekken ook naar het BMX-parcours in Ravels. 

Specialdriedaagse voor jongeren met en zonder beperking

woensdag 10 augustus t.e.m. vrijdag 12 augustus 2022

De sporthal van Vlimmeren wordt tijdens de Specialdriedaagse omgetoverd tot een paradijs van toffe spelletjes en sporten. Op het programma staan allerlei activiteiten aangepast aan de beperking, alsook een bezoek aan de zorgboerderij. Zowel jongeren met als zonder beperking kunnen inschrijven voor deze driedaagse. 

Street- en funweek

dinsdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 19 augustus 2022

Ben je gek op nieuwe, extreme sporten en een beetje uitgekeken op de klassieke sporten en spelletjes? Kom dan zeker proeven van coole en uitdagende initiaties, zoals dronepiloot, inline skaten, bumperball, nerf battle en skate boarden. Samen met je vrienden kan deze week alvast niet meer stuk! 

Sprookjesweek voor kleuters

dinsdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 19 augustus 2022

In een land hier ver vandaag ... leven heel wat prinsessen, kabouters, draken en sprekende dieren. Zij kijken er naar uit om onze kleuters dag na dag mee op pad te nemen in hun avonturen. In het 2e deel van de week gaan we kijken hoe de kabouters leven op de kabouterberg in Kasterlee. 

Waterkixx Mini

dinsdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 19 augustus 2022

Een miniversie voor de jongste zwemmers onder ons, maar daarom niet minder stoer of uitdagend! Springen en duikelen op een coole waterattractie, over een avontuurlijk hindernissenparcours of in de waterballen, misschien een keertje bootje varen? Het avontuur in het water wordt afgewisseld met leuke spelletjes op het droge. Een orka zwemdiploma + 50 meter is aangewezen om plezier te kunnen beleven aan het kamp. 

Waterkixx Junior

dinsdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 19 augustus 2022

Ook de iets meer gevorderde zwemmers kunnen zich deze week uitleven in en op het water. De waterattractie, het hindernissenparcours, een initiatie zeemeermin zwemmen en een dagje Lilse Bergen worden afgewisseld met leuke activiteiten op het droge. Een zwemdiploma van 100 meter is aangewezen om plezier te kunnen beleven aan dit kamp. 

Kleuterdansweek

dinsdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 19 augustus 2022

Is muziek, dans en plezier maken iets waar je kleuter buiten de schooluren veel mee bezig is? Kom dan vijf dagen lang dansen op coole muziek!

Ontdekkingsweek voor kleuters

maandag 22 augustus t.e.m. vrijdag 26 augustus 2022

Ga jij ook graag mee op ontdekking? We spelen met groot en klein materiaal, gaan op ontdekkingstocht in het bos en plonsen in het zwembad. Tijdens het 2e deel van de week staat er een bezoek aan de Hooiberg in Bladel op het programma.

@venture funweek junior

maandag 22 augustus t.e.m. vrijdag 26 augustus 2022

Ben jij iemand die van avontuur houdt, maar ook sport en spel wel ziet zitten? Dan nodigen wij je uit om samen met jouw kameraden deel te nemen aan deze @venture FUN-week. Tijdens het 2e deel van de week gaan we op avonturenuitstap naar het Outdoorpark in Reusel.

Adventure kixxweek @ de Lilse Bergen

maandag 22 augustus t.e.m. vrijdag 26 augustus 2022

Ben je 12 jaar of ouder en op zoek naar en zomerkamp vol actie, survival en avontuur? Hou je van uitdagende buitensporten in de prachtige natuur? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Baboetweedaagse voor kleuters

maandag 29 augustus t.e.m. dinsdag 30 augustus 2022

Kennen jullie Baboe, onze vrolijke mascotte? Ook dit jaar is hij weer van de partij om de allerjongsten een fantastische afsluiter van de zomer te bezorgen! Zou Baboe trouwens kunnen zwemmen? Wij duiken alvast ook een keer het water in! 

Danstweedaagse

maandag 29 augustus t.e.m. dinsdag 30 augustus 2022

Tijdens deze 2 dagen staan onder andere hip hop, breakdance en streetdance op het programma. Op dinsdag mag je op de mini-dansshow aan je mama, papa, broer of zus laten zien wat je geleerd hebt tijdens deze fantastische tweedaagse!

End of summer

maandag 29 augustus t.e.m. dinsdag 30 augustus 2022

We sluiten onze zomer af met een tweedaagse die in het teken staat van extreme en spectaculaire games. Kom samen met je vrienden proeven van de nieuwste sporten van over de hele wereld.

Turbozwemmen

In de zomervakantie organiseert de dienst sport ook turbozwemlessen. Tijdens deze intensieve zwemcursus volgen de kinderen dagelijks les. Kinderen die 4 jaar zijn bij aanvang van de lessen kunnen starten in het zwemtraject.

MEER INFORMATIE over deze lessen vind je hier terug.